Hyvinkään iskelmäviikko tuo tanssit koteihin ympäri Suomen

Uutiset, Yleinen

Hyvinkään iskelmäviikko tuo livemusiikkia ja tanssit koteihin ympäri Suomen. Viisipäiväinen tapahtuma järjestetään Hyvinkääsalissa 21.4.-25.4.2021. Livemusiikkia joka päivä tarjoavan Hyvinkään iskelmäviikon tanssit ja konsertit striimataan suorina lähetyksinä, mutta jokaiseen tapahtumaan otetaan lisäksi paikan päälle kuuden hengen liveyleisö. Iskelmäviikon lipunmyynti alkaa 23.3.2021 klo 10. 

Tanssimusiikin nälkäisille suomalaisille on luvassa helpotusta huhtikuun lopussa, kun Hyvinkään iskelmäviikko käynnistyy keskiviikkona 21. huhtikuuta. Hyvinkääsalissa järjestettävä viisipäiväinen tapahtuma tarjoaa neljät tanssit sekä kaksi konserttia, jotka ovat kaikki tarjolla sekä striiminä ympäri Suomen että kuuden hengen liveyleisölle Hyvinkäällä. 
Uuden iskelmämusiikkiin keskittyvän tapahtuman tansseista vastaavat Leif Lindeman & Amore, Komiat ja Finlanders, Marko & Jukka ja Jyrki Nurminen & Sävel. Lauantain ja sunnuntain konserttien tähtinä nähdään Markku Aro ja Arttu Wiskari. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tänään. Hyvinkään iskelmäviikon järjestää Hyvinkään kaupunki yhdessä Gramofonin ja RH Entertainment Oy:n kanssa.

Koronarajoitusten aikana on ollut melko hyvin tarjolla striimikonsertteja mm. pop- ja rock-musiikin ystäville, mutta iskelmää ja etenkin tanssimusiikkia on ollut tarjolla vähemmän. Hyvinkään iskelmäviikon järjestäjät halusivatkin tuoda hieman helpotusta tilanteeseen ja tarjota lavakansalle mahdollisuuden järjestää tanssit omassa olohuoneessaan livemusiikin säestämänä. 

Kohta on mahdollista kääriä matto ja laittaa jalalla koreasti livemusiikin tahtiin, vaikka viitenä päivänä peräkkäin.  Myyntiin tulevien lippujen lisäksi Hyvinkään kaupunki tarjoaa maksuttomia striimilinkkejä Hyvinkään alueella esimerkiksi palvelutaloihin ja omaishoitajille. Haluamme omalta osaltamme tukea kulttuurialaa ja edistää ihmisten henkistä hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Se on mielestäni julkisena kulttuuritoimijana jopa velvollisuutemme, kertoo Hyvinkääsalin tuotantopäällikkö Juha Heikkilä.

HYVINKÄÄN ISKELMÄVIIKKO 2021
Ke 21.4. Leif Lindeman & Amore 2 x 45 min / klo 19-21
To 22.4. Komiat 2 x 45 min ja Finlanders 2 x 45 min klo 19-23
Pe 23.4. Marko & Jukka 2 x 45 min / klo 19-21
La 24.4. Päivätanssit, Jyrki Nurminen & Sävel 2 x 45 min /  klo 14-16
La 24.4. Arttu Wiskari 1 x 75 min klo 19-21
Su 25.4. Markku Aro 1 x 75 min klo 19-21

Paikka: Hyvinkääsali

Striimiliput: 
Yhden päivän lippu 9,90 €
Viiden päivän festivaalilippu 29,90 €
Osta striimilippusi tästä.
Vip-liput: 69,90 €
Jokaiseen tapahtumaan myydään 6 kappaletta pääsylippuja Hyvinkääsaliin. Vip-liput sisältävät sisäänpääsyn lisäksi tapaslautasen, lasin kuohuvaa ja leivoskahvit. Vip-vieraat ohjataan istumapaikoille noudattaen tämän hetkisiä turvaväli määräyksiä.
Valtioneuvoston antaman määräyksen mukaisesti, ei tanssimista voi sallia.
Osta Vip-lippusi tästä.

Järjestäjät: Hyvinkään kaupunki, Gramofoni ja RH Entertainment Oy