Ilkka Koivula ja Jani Koskinen

Ilkka Koivula ja Jani Koskinen tulkitsevat nyt Olavi Virran ja Topi Sorsakosken ikivihreitä lauluja myös tanssilavoilla.

Tamperelainen JANI KOSKINEN on kokenut ja monipuolinen laulaja-näyttelijä. Hänet tunnetaan lukuisista kiitellyistä musikaali- ja teatterirooleistaan niin kaupunginteattereissa kuin kesäteattereissakin.
Erityisen hyvin Jani Koskinen muistetaan monista rooleistaan Olavi Virtana. Maestroa hän on ansiokkaasti näytellyt muun muassa Eino Grönin elämästä kertovassa musikaalissa ”Tango d’amore”, Topi Sorsakosken vaiheita peilaavassa musikaalissa ” On kesäyö” ja tietysti ” Olavi Virta” –musikaalissa.
Ahkera Jani Koskinen on myös kysytty keikkataiteilija, jonka laaja-alaiseen repertuaariin kuuluu perinteistä iskelmä- ja pop-musiikkia vuosien varrelta, vauhdikasta bilemusaa, rokkia ja luonnollisesti Olavi Virran tunnetuksi tekemää tuotantoa.

Ranualla syntynyt näyttelijä-muusikko ILKKA KOIVULA tunnetaan ehkä parhaiten Akseli Koskelan roolista Väinö Linnan romaaneihin perustuvissa elokuvissa ” Täällä Pohjantähden alla” ja ”Täällä Pohjantähden alla II”.
Viime kesänä hänet nähtiin nimiroolissa Danny-musikaalissa Suomen Kesäteatterissa, Valkeakoskella, mutta Dannyn rooli on vain yksi niistä rooleista, joille löytyy esikuva elävästä elämästä. Samaan sarjaan lasketaan Koivulan roolisuoritukset Vexi Salmena Timo Koivusalon ohjaamassa elokuvassa ” Rentun ruusu” (2001), Åke Lindmanina ” Pirkko ja Åke – Vuosisadan rakkaustarina” –musikaalissa Valkeakosken kesäteatterissa (2010) sekä tietysti Topi Sorsakoskena muun muassa ”On kesäyö” –musikaalissa Sappeen kesäteatterissa (2018).
Viimeksi mainitun musikaalin arvosteluissa todettiin, että ”Koivula on saanut Sorsakosken roolissa legendan eloon ennennäkemättömällä tavalla tulkiten hahmon eleet, äänen ja olemuksen täydellisesti”.

Olan ja Topin ikivihreät laulut elävät kautta aikojen. Aikuisyleisö muistaa nostalgisten kappaleiden melodiat ja kertosäkeet vaikka niitä niin valitettavan harvoin enää radiossa kuulee. Me esitämme niitä suurella sydämellä ja kaiken ammattitaitomme likoon pannen.

Ilkka Koivula ja Jani Koskinen kiertävät lavoja yhdessä Liekku-orkesterin kanssa.

Miehet nähdään keväällä 2020 myös konserttisaleja "Mestareiden jäljissä" -kiertueella.