Iloinen joulukonsertti

2017 tulossa viimeinen Iloinen Joulukonserttikiertue!
Merkkaa päivät The Joulukalenteriisi!

Kaksi suosittua suomalaista viihde- ja tanssiorkesteria Finlanders ja Seitsemän Seinähullua Veljestä ovat tuoneet meille iloisen joulumielen jo vuodesta 2005. Nyt on tullut aika laittaa kiertue pakettiin. Tuttua hulluttelua, koskettavia tunnelmapaloja ja hilpeitä show-henkisiä ohjelmanumeroita saadaan kokea viimeistä kertaa – Finlanders ja 7 Seinähullua valtaavat konserttitalot vielä kerran!

Iloinen joulukonsertti on musiikin ammattilaisten taidonnäyte, jossa roolit ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Kiertueen vakiovierailijoina ovat olleet TV:n The Joulukalenteri -sarjasta tutut rakastetut hahmot Olli ja Kerttu Santanen sekä salaperäinen Pentti. Kiertueen käsikirjoituksesta vastaa tänä viimeisenä vuonna tunnettu pakinoitsija-kirjailija-käsikirjoittaja Seppo Ahti. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa, jo vuodesta 2007 asti Iloinen joulukonsertti -tiimin kanssa loistavaa yhteistyötä tehnyt, Tiina Brännare.

Iloisen joulun lähettiläinä nähdään Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Seppo Korjus, Reijo ”Takku” Ylinen ja Arto Hyötyläinen.

Joulu on iloinen asia ja se tuntuu aina, tavalla tai toisella, erityiseltä. Merkkaa The Joulukalenteriisi viimeinen kiertue ja tule mukaan!

Iloinen Joulukonsertti -kiertue

17.11. Turku, Konserttitalo – LÄHES LOPPUUNMYYTY!
Liput: Lippupiste / Konserttitalo

18.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
Liput: Ticketmasters

2.12. Järvenpää, Järvenpää-talo – LOPPUUNMYYTY! ALFATV TALTIOI KONSERTIN
Liput: Lippupiste

9.12. Pori, Promenadikeskus
Liput: Ticketmasters

15.12. Rauma, Rauma-sali – LOPPUUNMYYTY!
Liput: Lippupiste

16.12. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
Liput: Lippupiste

Liput 42,-/42,50
Konsertit klo 19.


Lisätiedot:

Krista Westerlund +358(0)40 513 6162
krista.westerlund@gramofoni.fi