Ilouutisia – Oulu saa vihdoinkin odotetut Tähtitanssit!

Uutiset

Oulu on tanssi- ja iskelmämusiikin tyysija. Kaikki muistavat legendaarisen Foxian ja sitä seuranneen Nightclub Tähden. Kaupunkiin jäi kuitenkin selvä aukko, kun kymmenisen vuotta Pakkahuoneenkadulla sijainnut Tähti sulki viime vuoden lopulla ovensa pysyvästi. Ihmisiltä tulleita palautteita on kuultu ja toiveita pyritään nyt toteuttamaan uusien Tähtitanssien myötä. Tansseja järjestää yhteistyössä Radisson Blu ja ohjelmatoimisto Gramofoni.

– Noin vuosi sitten, kun Tähti Oulussa joutui lopettamaan järjestötalon peruskorjauksen vuoksi, jäi Ouluun selvä tilaus järjestää tansseja. Pohdimme mahdollisuuksia ja Radisson Blu vaikutti oikealta paikalta. Iloksemme saimmekin heidät mukaan toimintaan. Samassa paikassa tanssittiin monta vuotta Vaakuna-nimen alla ja onhan siellä toki vieläkin koko ajan erilaisia tapahtumia. Nyt lähdetään yhteistyössä nostamaan iltaelämään uudet aikuisten Tähtitanssit, kertoo turkulaisen ohjelmatoimisto Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

Toni Nuotiolla on vahvat omakohtaiset muistot Nightclub Tähden päättäjäisistä, sillä hän oli viimeisessä illassa esiintymässä yhdessä Ressu Redford & Jussi Rainio -ryhmän kanssa.

Radisson Blu Tähtitanssit alkavat 4.1.2019

Ensimmäisiä tansseja tanssitaan heti vuodenvaihteen jälkeen 4. tammikuuta, jolloin avajaisiin, Ravintola Toivoon saadaan yleisönsuosikki Heikki Koskelo & Taivaankaari-orkesteri. Seuraavaksi ohjelmakalenterissa on 18. tammikuuta Markku Aro & Diesel.

Oulussa on tarkoitus järjestää tanssit kaksi kertaa kuussa aina perjantaisin. Kaupunki on tunnettu siitä, että siellä on aina ollut runsaasti tanssinharrastajia ja uskonkin, että he kyllä löytävät nämä tanssit, kaavailee Nuotio tulevaisuutta.

Aiemmat tanssiravintolat houkuttelivat väkeä yli kaupungin rajojen ja siihen pyritään myös nyt. Radisson Blussa on tarjolla erilaisia majoituspaketteja. Hinnat alk. 105 € / 1hh ja 130 € / 2hh. Hinnat sisältää tanssilipun Ravintola Toivoon, majoituksen, Super Breakfast -aamiaisen sekä kuntokeskuksen ja asiakassaunan käytön. S-ryhmän omistajalle bonukset S-Etukortilla. Majoituspakettia tilatessa mainittava etukoodi: TOIVO.
Tilaukset sivulta www.radissonblu.fi /Radisson Blu Oulun myyntipalvelusta p. 020 1234 730 tai meilillä sales.oulu@radissonblu.com

Turkulainen ohjelmatoimisto Gramofoni Oy on vahvasti mukana elvyttämässä suomalaista tanssikulttuuria. Gramofonin vetovastuussa on tunnetut kotimaisen viihteen konkarit, isä ja poika, Arto ja Toni Nuotio. Tällä hetkellä Gramofoni hallinnoi 18 tanssipaikkaa ympäri Suomea.

Facebook: Radisson Blu Tähtitanssit

TÄHTITANSSIT
Radisson Blu – Ravintola Toivo, Hallituskatu 1, Oulu