Isto Hiltunen POJU TS73 Suruko se puserossa pullottaa julkaistaan 1.3.

Uutiset, Yleinen

(1.3. lisätty Spotify- ja YouTube-linkit)
Kaksi ja puoliminuuttinen ”Suruko se puserossa pullottaa” julkaistiin suoratoistosinglenä syyskuussa 2019. Keikoilla sitä alettiin toivoa yhä enemmän ja se on nyt noussut Isto Hiltusen striimatuimmaksi biisiksi Spotifyssa. Kappale kertoo suomalaisen miehen perusongelmasta: baarissa kohdataan unelmien nainen, jolle pitäisi siinä paikassa sanoa jotain vastustamattoman kaunista ja unohtumatonta. Mutta kun ei vaan saa sanotuksi, tai sitten suusta sujahtaa sammakko kuten ”No suruko se puserossa pullottaa?”.

”Vuosien soolokeikkarupeaman jälkeen on ollut mahtavaa soittaa jälleen bändin kanssa. Nyt palattuani tanssilavakeikoille on ollut hienoa huomata kuinka ysärihittien rinnalle on noussut myös tämä uusi kappale, joka on vieläpä oma sävellys”, Isto toteaa.

Julkaisupäivä perjantaina 1.3.2024
Isto Hiltunen POJU TS73 – Suruko se puserossa pullottaa TS73 REMIX
YouTubeSpotify
https://istohiltunen.hearnow.com/
Kesto 2:30
Säv. Isto Hiltunen
San. Leena Hiltunen
Sov. Tero Salonen
Kustantaja: Tosiviihde Oy
ISRC FI-TVD-24-00003
Levykoodi: TVDL-78
UPC: 198026515346

Äänitys & Miksaus : TS73 / Tero Salonen
Tuottaja: Tosiviihde Oy / Isto Hiltunen
Julkaisija: Tosiviihde Oy

30-vuotistaiteilijajuhlavuoden uusin uudelleenmiksaus sai lopullisen asunsa keskisuomalaisen DJ TS73:n eli Tero Salosen käsissä. TS73 on ollut mukana mm. Tauskin, Hausmyllyn ja Bat ja Ryyd-ryhmän projekteissa.

”Olin kuvitellut että loppuvuoden Vauhti Kiihtyy -kiertueen jälkeen ottaisin pidemmän loman, mutta tämä biisi sytytti heti. Varsinkin sanoitus on aivan nerokas”, kertoo Tero Salonen tehtyään pitkän rundin Portion Boys, Pasi & Anssi ja Bat ja Ryyd – ryhmien mukana ympäri Suomen loppuvuonna 2023.

Kappale sytytti myös Teron studiolle sattumalta saapuneen artisti Pojun. ”Tää oli jo valmiiksi niin Pojumainen biisi että oli helppoa hypätä mukaan kertosäkeisiin siltä seisomalta.”

Pojun kovimmat hitit ”Esson baariin” ja ”Poika saunoo” on niitä ralleja, joilla suomibaarien tanssilattiat saadaan takuuvarmasti täyteen.

Viime vuoden lopulla Isto Hiltunen julkaisi viisi erilaista miksausta 1994 hitistä ”Vie terveiset naiselleni”. Albumillinen uusia versioita kolmenkymmenen vuoden hittikappaleista on luvassa tämän vuoden aikana.

Keikoilla Iston voi tavata vaikkapa 1.3.2024 Hotelli Keurusselän estradilla. Siellä kysytään varmasti että ”Suruko se puserossa pullottaa”.