Isto Hiltuselta jälleen uutta musiikkia – 29.3. julkaisussa Rakkaus on rautaa

Uutiset, Yleinen

Uusi singlejulkaisu pääsiäisenä! Isto Hiltunen – Rakkaus on rautaa

Parhaillaan on menossa ’Isto Hiltunen – 30 vuotta Rinta Rottingilla’ -juhlavuosi. Miehen päätoiminen sooloura alkoi alkuvuodesta 1994 ja samaan vuoteen sijoittui myös esikoisalbumi. Musiikki vei sydämen ja tänä vuonna ollaan juhlan sävyttämissä tunnelmissa. Isto on ollut mukana lukuisissa projekteissa, esiintynyt musiikkinäytelmissä, tuottanut äänitteitä, säveltänyt monia kappaleita sekä itselleen että muille. Ja onpa hän välillä yllättänyt yleisön vierailemalla mm. kitaristina artistiystävien keikoilla.

Maaliskuu on tuottoisa kuukausi, sillä 1.3. ilmestyi “Isto Hiltunen POJU TS73 – Suruko se puserossa pullottaa TS73 REMIX” ja jo pääsiäisenä seuraava, kun pitkäperjantaina 29.3. on julkaisuvuorossa “Rakkaus on rautaa”.

– “Tämän kappaleen piti olla aivan tavanomainen yhteistuotanto jollekin kollegalle tarjottavaksi biisiksi. Se alkoi kuitenkin valmistuttuaan tuntumaan liian omalta ja niin jouduin ilmoittamaan Jari ”Ami” Huoviselle, että et voikaan antaa tätä enää kenellekään. Sellaista se rakkaus on, se iskee äkkiarvaamatta.

Tavanomaista hempeämpi laulutapa syntyi kuin itsestään, turkulaisen kerrostalokaksion sohvalla tulkittuna. Soitin itse kappaleen kielisoittimet ja rytmiraidat. Kauniista pianosäestyksestä vastaa jyväskyläläinen Hannu Ala, jonka kanssa olimme aikaisemmin esiintyneet kirkoissa, konserteissa ja tehneet hengellisen musiikin levytyksiä.

Jukola-Studion miksaus- ja masterointijälkeä on aiemmin voinut ihailla mm. Saija Tuupasen Syksyn Sävel-voittokappaleessa ”Kuurasydän”, Isto valottaa.

Keikoille kannattaa ehdottomasti tulla ja Iston seuraava esiintyminen on 30.3. ja paikkana Huvipub, Virrat (solo).

RAKKAUS ON RAUTAA
SpotifyYouTube

ISRC FI-TVD-24-00006

Säv. Jari Huovinen
San. Jari Huovinen & Isto Hiltunen
Sov. Isto Hiltunen

Kustantaja: Tosiviihde Oy
Kesto: 2’57
Levykoodi: TVDL-80
UPC / EAN: 198026515315

Äänitys: Tosiviihde Oy / Isto Hiltunen
Miksaus & masterointi: Ari-Pekka Laukkanen / Jukola-studio
Tuottaja: Isto Hiltunen
Julkaisija: Tosiviihde Oy