Isto Hiltusen ’Vie terveiset naiselleni’ julkaistaan ensi viikolla – pe 20.10.

Uutiset, Yleinen

Vuonna 1994 julkaistu esikoisalbumi ”Isto Hiltunen” myi aikanaan platinaa ja oli vahva lähtölaukaus näihin päiviin asti kantaneelle hittiputkelle. Juhlavuoden 2024 kunniaksi julkaistavan, tähänastista uraa läpileikkaavan, uusia versiota sisältävän albumin ensimmäinen single on julkaisuvuorossa ensi viikolla perjantaina 20. lokakuuta 2023.

Esikoisalbumilta lohkaistu ”Vie terveiset naiselleni” oli eräs julkaisuvuotensa myydyimpiä sinkkuja. Tässä uudessa versiossa kuuluu kolmikymmenvuotinen lauluäänen kypsyminen ja nykyhetken soundit. Kappale on kuulunut tiiviisti keikkaohjelmistoon ja se osataan edelleen sujuvasti laulaa mukana, yleisön iästä riippumatta. Julkaisupäivänä laulu löytyy kaikista suoratoistopalveluista.

Päivitys 20.10.2023 -> Vie terveiset naiselleni
SpotifyYouTube

VIE TERVEISET NAISELLENI 3’44
ISRC FI-TVD-23-00039
TVDL-74
EAN: 198026212566

Säv. Mugdim Avdig
San. Turkka Mali
Sov. Isto HIltunen

Iston kuvaaja:
Harri Mäenpää, studiokorento.fi

Yleisöön kolahtavat tutut laulut ovatkin osuvia lämmittelyiskuja ensi vuotta silmällä pitäen. Suosiota on mukavasti riittänyt Iston soolokeikoilla ympäri Suomea ja hieman ulkomaillakin, mutta nyt laulaja tekee paljon toivotun paluun tanssiparkettien ääreen huippuorkesterin solistina! Rautaisista ammattilaisista koostuva Uusi Iloinen Orkesteri takaa sopivasti jalan alle osuvat rytmit ja vanhat hitit saavat kyytipojakseen mahtavia iskelmämusiikin klassikoita. Muiden taustalla tuottajana, säveltäjänä ja muusikkona viihtynyt Isto ottaa nyt oman paikkansa valokeilassa ja on siten takuulla ensi kesän mielenkiintoisimpia esiintyjiä huvipaikoilla!

https://www.gramofoni.fi/isto-hiltunen/

Keikkamyynti / lisätiedot: Gramofoni
Krista Westerlund p. 040 513 6162
Juha Saarela p. 0400 474 974