Jarkko Yli-Sikkilältä uutta musiikkia

Uutiset

Jarkko Yli-Sikkilä julkaisee uutta musiikkia perjantaina 19.4.2024.
Adios!-kappale on Toni Nygårdin ja Jussi Rasinkankaan säveltämä ja sanoitus on Annika Aakkulan kynästä.

Adios! syntyi sävellys edellä. Säveltäjäkaksikko Toni Nygård ja Jussi Rasinkangas törmäsivät Jarkko Yli-Sikkilän musiikkiin netissä ja ajattelivat, että Jarkolle olisi mukava työstää materiaalia.

Nygård ja Rasinkangas lähtivät toteuttamaan Jarkolle täsmäbiisiä, jonka lähtöideana oli säveltää menevä, tarttuva ja tanssittava kappale. Kun säveltäjäkaksikko oli saanut melodiademon valmiiksi, he lähettivät sen Annika Aakkulalle sanoitettavaksi. Sävellysdemon tunnelmasta Aakkulalle tuli heti sellainen olo, että laulussa ollaan menossa hyvällä fiiliksellä ja kepein askelin eteenpäin. Adios -sana tuli Aakkulalle mieleen jo aivan ensimmäisellä kuuntelukerralla ja laulun tarina muodostui sen ympärille vähän kerrassaan. Aakkulan käsissä on syntynyt melodiaan hienosti istuva teksti.

Kun sain demon kuunneltavaksi ja kuulin, että kolmikko on tehnyt minulle täsmäbiisin, olin otettu ja hyvin vaikuttunut. Niin täydellisesti kappale tuntui istuvan minulle.  Melodia tarttui heti ja kappaleen sanoitus ja tarina lennättivät minut mielikuvissa Suomen kesään ja kesälavoille, kertoo Jarkko Yli-Sikkilä kuultuaan kappaleen.

Tuottaja Pertti jalosen taitavalla sovituksella Adios! jaloistui lopulliseen muotoonsa ja lopputulokseen voi olla vain tyytyväinen, Jarkko jatkaa.

Jarkko Yli-Sikkilä on pohjalainen pitkänlinjan laulaja, joka on tehnyt vauhdikkaan paluun musiikin pariin syksyllä 2020.  Yli-Sikkilä on noussut nopeasti kotimaisen iskelmämusiikin kuulijoiden suosioon, sillä vuosittain järjestettävässä Tanssin Tähdet -äänestyksessä yleisö äänesti Jarkko Yli-Sikkilän Vuoden 2023 Miesartistiksi. 
Nykyisin musiikki työllistää miestä kiitettävästi ja tällä hetkellä Jarkko Yli-Sikkilä keikkailee noin 160 keikan vuosivauhdilla ympäri Suomen yhdessä
Soiva Orkesterin kanssa. Keikkakalenteriin pääset tästä.

JARKKO YLI-SIKKILÄ
Adios! 2.48
Spotify / Youtube

Sävellys: Toni Nygård ja Jussi Rasinkangas 
Sanoitus: Annika Aakkula
Sovitus: Pertti Jalonen 
© & P 2024 GRF Records
FIGRF2400006
GRFCD-165