Jarno Kokko julkaisee uuden singlen

Uutiset

Espoolaisesta Jarno Kokosta kruunattiin Tangokuningas kesällä 2018 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tyrnävältä kotoisin oleva Jarno on aloittanut keikkailun jo päiväkoti-ikäisenä kun Tyrnävän kirkossa televisioitiin Tiernapojat. Tämän jälkeen on keikkakokemuksia kerääntynyt bändikeikkojen lisäksi myös musikaaleista ja oopperasta.

Viime vuonna, kun keikkakalenteri näytti artisteilla tyhjältä, kävi Jarno esiintymässä mm. palvelukotien edessä ilahduttamassa vanhempia ihmisiä eristyksen keskellä. 

Nyt vuoden 2021 Jarno aloittaa riemastuttavalla singlejulkaisulla: Iloinen nokipoika.

– Keväällä 2020, kun keikkapaikat olivat sulkeneet ovensa, kävin muistiinpanoja läpi mahdollisia äänityksiä varten. Yksi laulu, joka nousi esiin oli Erkki Rahkolan tekemä ja Olavi Virran vuonna 1949 levyttämä Iloinen nokipoika, jonka reipas poljento sai hymyilemään leveästi.
Laulussa ollaan saman aihepiirin äärellä, kuin Charles Chaplin Smile kappaleessaan; Vaikka elämä potkii välillä nilkoille, koetetaan jaksaa hymyillä.
Tässä teoksessa edetään vain aavistuksen vauhdikkaammassa tunnelmassa. Laulun leikillisyys ja sanoma kolahti varsin lujaa omaan elämäntilanteeseen ja kävi myös yksiin elämänasenteeni kanssa. Siltä istumalta laitoin viestiä Jani Jokiselle, josko hän ehtisi sovittaa kyseisen laulun ja pari muuta lisäksi. Olen iloinen, että Jani lähti työhön mukaan, teki äärimmäisen hyvää jälkeä sovitustyössä ja myöhemmin studiossa pasuunansa varressa. Iloinen olen myös muista studioon soittamaan lähteneistä ystävistä.
Aihetta iloon antaa myös laulun julkaiseminen,
kertoo Jarno Kokko. 

Iloinen nokipoika julkaistaan digijulkaisuna perjantaina 22.1. 2021.
Spotify / Youtube

JARNO KOKKO – ILOINEN NOKIPOIKA 2.58
FIGRF2000024
Sävellys – Erkki Rahkola
Sanoitus – Erkki Rahkola
Sovitus – Jani Jokinen
GRFCD-89
© P – 2020 GRF Records

Kansikuva: Jari Forstadius Photography
Layout: Taija Nuotio

Jarno Kokon Facebook ja Instagram.