Jarnolle, Karille ja Ninalle uudet orkesterit!

Uutiset, Yleinen

Jarno Kokko & Tenho

Jarno Kokko on keikkaillut tangokuninkaaksi valintansa jälkeen MiSiO-orkesterin kanssa. Maaliskuu toi rinnalle uuden orkesterin, joka kantaa nimeä Tenho. Orkesterissa soittavat Sampo Hiukkanen, Taisto Lunkka, Esa Hiltunen sekä Petri Hannonen. Täältä voit kurkata tunnelmapaloja ryhmän treeneistä. Seuraava keikka heillä on perjantaina 5. huhtikuuta Oulussa, Radisson Blu Tähtitansseissa. Viikonlopun keikat jatkuvat 6.4. Kalliojärven Viihdekeskuksessa, Isokyrössä ja 7.4. vuorossa Viking Grace, Turku.

– Tämän kokemusta, intoa ja tulta pursuavan ryhmän kanssa minulla on ilo tanssittaa ihmisiä tulevaisuudessa. Nähdään kylillä!, hehkuttaa Jarno.

Nina Åkerman & ManTra

Nina Åkermanin kanssa lähtee toukokuussa kiertämään uusi kokoonpano nimeltä ManTra. Bändin nimi ManTra tarkoittaa suoraan käännettynä mielen instrumenttia/säveltä ja sehän sopiikin hyvin teemaan. Ensimmäinen yhteinen keikka on 3. toukokuuta Helsinki Pavilla, Vantaalla.

– Nyt on jännää kuhinaa keikkarintamalla. Huikeat muutoksen kevättuulet puhaltavat. Saanko esitellä uuden kokoonpanoni, joka kantaa nimeä ManTra. Bändi on täynnä kokemusta, ammattitaitoa ja koottu pitkän linjan muusikoista: Harri Vainionpää rummut/laulu, Tom Granath koskettimet/laulu, Jussi Manninen basso/laulu ja J-P Alanen kitara/stemmalaulu. Tervetuloa keikoille!, Nina toivottaa.

Kari Hirvonen & Onnentähti

– Uusia huikeita tuulia! Kevät kolkuttelee jo ovella ja se tietää myös uusia mielenkiintoisia keikkakuvioita Kari Hirvoselle & Onnentähdelle. Hirvonen valittiin tangokuninkaaksi vuonna 2003 ja viime vuonna oli 15-vuotisjuhlan aika. Juhlavuonna julkaistiin myös En eiliseen päivään, joka on Karin oma sävellys, san. Pekka Rokala ja sov. Jarkko Järvenpää ja Markus Hirvonen. Kesäkuussa tällä kokoonpanolla on aika aloittaa yhteistyö. Tämän hetken tietojen mukaan startti otetaan 9. kesäkuuta Kallioniemen Lavalla, Korialla. Luvassa on suuria tunteita ja lämminhenkistä yhdessäoloa, maailmanluokan tulkintaa suoraan Suomen Ähtäristä tutulla ja turvallisella Onnentähden säestyksellä.

Kari & Onnentähti toivottavat kaikki tervetulleiksi keikoille!