Järvenpää-talo mukaan Korsuorkesteri 30 vuotta poterossa -kiertueelle

Uutiset

Lisää toiveiden täyttymyksiä: Järvenpää tuli mukaan Korsuorkesterin helmikuiselle konserttikiertueelle!

Vuonna 1990 sattuman kautta syntynyt Korsuorkesteri marssi näkyvästi viihteen etulinjassa jo viime vuosituhannella napaten mm. Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden.

Legendaarinen Korsuorkesteri saavutti Suomessa johtavan aseman sota-ajan musiikin tyylitaiturina ja he saivat toteuttaa omaa menestyksekästä unelmaansa. Kotirintamilta orkesterin harmaisiin liittyi matkan varrella kaikkiaan 26 muusikkoa. Pitkä palvelusaika päättyi virallisesti 2012, oli aika siirtyä reserviin.

Reservin suuntaan kantautuu tuon tuostakin pyyntöjä kertausharjoituksiin. Ryhmää on kovasti toivottu konserttisaleihin ja mikä onkaan parempi hetki astua parrasvaloihin kuin 30-v. syntymäpäivä!

Helmikuussa 2020 uusi KORSUORKESTERI 30 VUOTTA POTEROSSA – Isänmaan puolesta -kiertue toteutuu. Korsuorkesteri on kutsunut mukaan ystäviään – konserttilavoilla nähdään myös Vuoden miesartisti 2019 -äänestyksen voittaja Kyösti Mäkimattila, Juha Maunu ja Tarja Närhi.

Ohjelmistossa palataan tyylipuhtaasti muistelemaan menneiden vuosien musiikillisesti parhaita paloja. Luvassa vaikuttavaa musiikkia, joka käy suoraan sydämeen – lauluissa soi ilo, suru, kaiho ja kaipuu. Orkesteri on täydessä iskussa ja pelissä on suuria tunteita. Illoista on lupa odottaa ikimuistoisia, suuren tunteen näyttämöitä.

Konserttikiertue
la 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta **
su 9.2. Kuusankoski, Kuusankoskitalo **
ma 10.2. Turku, Konserttitalo *
ti 11.2. Pori, Promenadikeskus **

to 13.2. Järvenpää, Järvenpää-talo *
pe 14.2. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli **
la 15.2. Joensuu, Carelia-sali **
su 16.2. Kuopio, Musiikkikeskus *
ma 17.2. Lahti, Sibeliustalo *
ti 18.2. Hämeenlinna, Verkatehdas **

Konsertit klo 19

Liput alk. 42 e – Lippupiste * / Ticketmaster **

Järjestäjä Gramofoni Oy