Jenna Bågeberg

Vuoden 2007 Tangokuningatar Jenna Bågeberg on tangokuningatar-laulunopettaja-laulajatar, jonka sametinpehmeä ääni yhdistettynä huikeaan lavakarismaan, on vakuuttanut tanssiyleisön.

Jenna Bågeberg on julkaissut kaksi albumia. Esikoisalbumi Aamukuuteen (2007) ja NYT! (2011). Singleistä radioissa soivat hienosti mm Tatuoitu kyynel, So What ja Roskaa ja tuskaa.

Euroviisu kokemustakin Jennalle on ehtinyt kertymään. Hänet kutsuttiin vuonna 2008 Suomen Euroviisu finaalikarsintoihin, ja 2011 Jenna oli mukana karsinnoissa Tommi Soidinmäen taustalaulutiimissä.

Jenna valmistui vuonna 2015 pop/jazz-laulunopettajaksi. 2016 Jenna sai hienon huomionosoituksen, sillä hänet palkittiin Rintamaveteraaniliiton kunniaristillä arvokkaasta tuesta ja myötämielisyydestä sotiemme veteraaneja kohtaan ja 2017 hänelle myönnettiin Vapaussodan Perinneliiton myöntämä Sinisen risti.

Jenna on noussut uransa saatossa Suomen naisartistien ykköskaartiin ja yhdeksi toivotuista keikka-artisteista. Jennan ohjelmisto valikoituu keikoille yleisön mukaan ja lavoilla soivat taatusti ne yleisön kaipaamat tanssikappaleet

Sosiaalinen media
Facebook »

Instagram: jenna_bageberg