Jessica Uussaari

Jessica Uussaari on Raumalta alunperin lähtöisin oleva ja tällä hetkellä Turussa asuva karismaattinen laulaja ja viulisti. Uutena aluevaltauksena näytteleminen on myös lähellä Jessican sydäntä. Positiivisuutta huokuva lahjakas taiteilija ei ole jättänyt ketään kylmäksi tulkintataidoillaan ja valovoimaisella live-esiintymisellään.

Suuremman yleisön tietoisuuteen Jessica on tullut vuoden 2016 The Voice of Finlandista upeilla ja koskettavilla vedoillaan, joilla on mm. Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholmkin saatu itkemään.

 Aloitin 4-vuotiaana pianonsoiton ja 6-vuotiaana mukaan tuli viulu. Lauluopinnot aloitin Rauman musiikkiopistossa 14-vuotiaana. Olen opiskellut laulua vuodesta 2010 ja viulunsoittoa 7 eri ammattiopettajan johdolla. Valmistuin 2014 Turun Puolalanmäen musiikkilukiosta ylioppilaaksi. Turun konservatoriolta valmistuin ammattimuusikoksi vuonna 2016. Musiikki on siis ollut läsnä koko elämäni ajan ja on edelleenkin se suurin intohimoni.”

Kesällä 2016 julkaistiin ensimmäinen single (cover Irwinin kappaleesta) Maailma on kaunis. Jessicalle tehty Rakkauslukko-single julkaistiin YouTubessa ja Spotifyissa 22.3.2018.
Jessica oli mukana Kuninkaallisella Joulukonserttikiertueella 2016-2017 ja 2018 Sinitaivas-konserttikiertueella.

Jessica on mukana Ressu Redfordin bändissä maaliskuusta 2023 lähtien.

Sosiaalinen media
Facebook

Youtube

Instagram