Johanna Pakonen, Kari Hirvonen ja Johanna Debreczeni tähdittävät Tango merellä -showta

Uutiset

Marras-joulukuussa saadaan Siljan laivoilla nauttia hienosta Tango merellä -showsta. Laivashow nähdään Silja Europalla tiistaina 5. marraskuuta ja Baltic Princessillä tiistaina 10. joulukuuta – estradilla nähdään kolme upeaa solistia Johanna Pakonen, Kari Hirvonen ja Johanna Debreczeni.

Pakosella, Hirvosella ja Debreczenillä on vankka kokemus viihdyttämisestä tanssilavoilla, konserteissa, laivoilla ja lukuisilla huvipaikoilla, lisäksi he ovat valloittaneet yleisönsä myös levyillä. Nyt on yhteisen show’n aika.

Tango merellä kietoo sisälleen uutta, vanhaa, omaa ja lainattua. Show on oodi tangolle – täysi setti tanssittavaa tangoa, jossa laulut on valittu niin, että niissä kulkee esiintyjien omat tarinat tavalla tai toisella mukana. Huomioitavaa on, että kuninkaallisilla on takanaan myös pitkä yhteinen taival!

– Syysloma on mennyt tiukasti Tango merellä -showta rakentaessa. Käsikirjoitus on pikkuhiljaa valmis ja treenit alkamassa! En malta odottaa ensimmäistä yhteiskeikkaamme Johannan ja Karin kanssa! Tästä tulee niin hieno tangon ja henkilökohtaisen historiamme läpileikkaus, kertoo Pakonen.

– Hienoa päästä näiden kahden ihanan kollegan kanssa tekemään juuri tangoshowta, koska se on se juttu, joka meitä yhdistää. Ja tiedän, että tangot herättää meissä kaikissa paljon tunteita ja toivottavasti saadaan ne myös välitettyä yleisölle, hehkuttaa Debreczeni.

Varmaa on, että tangon viesti käy kuulijoiden sydämiin. Lavaesiintymisestä huokuu aitous ja voimakas tunnelataus. Erityislaatuisen kokonaisuudesta tekee yhteislaulut, duetot ja soolot. Tangon lisäksi tarjolla on esiintyjien omat tanssisetit, joten monipuolinen tanssimeininki on taattua näillä laivamatkoilla!

– On erittäin suuri ilo ja kunnia olla mukana kahden hienon kuningattaren kanssa toteuttamassa Tango merellä showta! Luvassa suuria tunteita, ikimuistoisia hetkiä ja tunteikkaita tulkintoja hienojen tangojen parissa, hehkuttaa Hirvonen.

Tässä muutamia maistiaisia artistien tuotannosta:
Johanna Pakonen – Muistojeni tango
Kari Hirvonen – Loisteessa punaisen kuun
Johanna Debreczeni – Tulit varjojen takaa