Jorma Uotisen Ei huono – Porista Pariisiin -kiertue lähenee loppuaan

Uutiset

Moni on seurannut viime viikkoina Jorma Uotista Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina. Samalla TTK:sta tuttu sanonta “ei huono” on vienyt Jormaa myös muille areenoille. Maaliskuun 10. päivä alkoi Kankaanpäästä Jorman Ei huono – Porista Pariisiin -draamakiertue. Tämän viikon perjantaina kiertue vierailee Raumalla ja päätöskonsertti nähdään Turun Dominossa 3. huhtikuuta.

Elämäkerta koskettaa katsojaa

Merkittävän uran taiteen parissa tehnyt Uotinen on pääroolissa Ei huono – Porista Pariisiin -draamakonsertissa. Se on intiimi teos, jolla tuodaan Jorma Uotisen kiehtovaa elämää saleihin suurelle yleisölle. Tunnelma on käsinkosketeltavaa, sillä lavalla ei olla roolin takana vaan elämänmakuisesti, aidosti ilolla ja ironialla unohtamatta elämän traagisia sävyjä. Tarina kuljettaa Suomesta maailmalle ja kaikesta huokuu taiteilijan intensiivinen läsnäolo. Oman elämän tuominen lavalle on ollut rankka prosessi, mutta paras kiitos on yleisöltä sataneet kiitokset.

Taiteilijan elämä näyttäytyy aikamatkana, jolla on yleisölle mielenkiintoista annettavaa – koskettava, lämmin, viihdyttävä ja hauska. Yllätyksellinen ja muuntautumiskykyinen Jorma antaa esityksessä enemmän kuin moni uskaltaa odottaa. Intensiivisyyttä lisää laulaja-näyttelijä Helena Lindgren.

Lauluilla on draamakonsertissa keskeinen osuus; kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love, Mustan kissan kahvila, Ei huono -tango, Olen mikä olen ja monia muita.

Viimeisen silauksen esitykselle antaa Trio Avec – piano, sello ja harmonikka maustavat esityksen täydelliseen huippuunsa.

Draamakonsertin käsikirjoituksesta vastaa toimittaja-käsikirjoittaja Taina West ja ohjauksesta taiteellinen johtaja-ohjaaja Maarit Pyökäri.
__

EI HUONO – Porista Pariisiin -kiertue
Näyttämöllä Jorma Uotinen sekä Trio Avec ja Helena Lindgren

Ei huono – Porista Pariisiin -kiertueen jäljellä olevat paikkakunnat:

PE 31.3. RAUMA, RAUMA-SALI
Satamakatu 26
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) / Lippupiste

MA 3.4. TURKU, DOMINO-TEATTERI
Humalistonkatu 7 a
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) / Lippupiste

Konsertit klo 19

Järj. Gramofoni Oy
www.gramofoni.fi
_____________________

www.lippu.fi

http://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/