Josef, Josef on Komiat-orkesterin debyyttisingle

Uutiset

Julk. 10.10.2018

Komiat on tanssiorkesteri, joka tarjoilee yleisölle vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia. Nuorista muusikoista koostuvan orkesterin tunnusmerkkinä keikoilla on rehti lavaesiintyminen sekä helposti jalan alle menevä suoraviivainen soitto. Heinäkuussa Tangomarkkinoilla Komiat julistettiin SMORK 2018 -voittajaksi. Nyt orkesteri on julkaissut debyyttisinglensä, Josef Josef (alkup. Joseph, Joseph).

Josef, Josef valikoitui meidän ensimmäiseksi julkaisuksi sen reippaan meiningin vuoksi. Kappaleesta löytyi hyviä mahdollisuuksia tuoda esille orkesterin soittoa monipuolisesti. Siinä pääsevät hienosti oikeuksiinsa laulusolisti, kitaristimme ja menevä haitarinsoitto, joka kasvattaa kappaletta loppua kohden. Josef, Josef on ollut myös keikkasetissämme alusta alkaen ja aina kappaleen soidessa voi yleisössä huomata pienen kohahduksen, kertoo debyyttisinglestään Komiat.

Komiat ovat kotoisin Pohjanmaan lakeuksilta ja Varsinais-Suomen Pyhäjärven ympäriltä. Haitaria soittaa Kultaisen Harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen, kitaristeina toimivat Samuel Järvinen ja Pekka Oravuo, bassoa soittaa Juho Eskola ja rumpuja Eero Nummela. Yhtyeen solistina toimii Aleksi Yli-Sissala.

Komiat nähdään ja kuullaan myös perinteisessä Kuninkaallisessa Joulukonsertissa. Solisteina  konsertissa ovat uudet tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko sekä kotimaisen viihteen konkari Arto Nuotio. 

Josef, Josef 3.13
(alkup. Joseph, Joseph)
FIGRF1800009

Sävellys ja sanoitus: Sammy Cahn, Nellies Casman, Saul Chaplin, Samuel Steinberg
Suomalaiset sanat: Kyllikki Solanterä
Sovitus: Komiat

Äänitys: Aukusti Koivisto / VK-Studio
Miksaus: Rami Hänninen / VK-Studio
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East

Youtube

Spotify

Gramofoni Oy – GRF-Records