Juhamatti – Elämä on hyvä -kirja on ilmestynyt

Uutiset

Elämä on hyvä -juhlakirja kertoo 1960-luvulla uransa aloittaneen iskelmälaulaja Juhamatin elämästä ja noususta suomalaisen iskelmämusiikin kiintotähdeksi.

Juhamatti kertoo kirjassa niin uransa kuin myös yksityiselämänsä onnesta ja tappioista. Artisti on tehnyt Suomessa ennennäkemättömän uran, ajanut miljoonia kilometrejä ja viihdyttänyt satojatuhansia ihmisiä ympäri maata.

Juhamatin ensimmäisestä levytyksestä Moonlight Lady alkoi vuonna 1977 ura, jonka varrelle mahtuu kymmenittäin hittejä. Debyyttilevy Fanny Fanny ja sitä seurannut menestyksekäs 1980-luku, jolle sijoittuivat hitit Volga, Pieni ja lämpöinen, Niin paljon kuuluu rakkauteen, Vain yksi yö ja Voitko unohtaa, takasivat Juhamatille kestosuosikin aseman tanssilavoilla.

Elämä on hyvä kertoo myös laulajasta, joka koki uransa huipulla avioeron, todisti läheisen perheenjäsenen huumekokeiluja ja joutui verottajan kynsiin. Juhlakirjan on kirjoittanut Juha Mäntylä Juhamatin haastatteluiden pohjalta. Laulajan tapahtumarikkaasta ja antoisasta elämästä kertovaa kirjaa tukee suuri määrä valokuvia hänen elämänsä varrelta.

– Kerron kirjassa urani ja yksityiselämäni pyörteistä. Kaiken keskellä olen aina noudattanut isäni antamaa ohjetta ”pysy aina nöyränä”, Juhamatti kertoo.

Maaliskuussa alkaa juhlavuoden Elämä on hyvä 70 v. -konserttikiertue

La 7.3. Härmän Kylpylä, Ylihärmä
Liput alk. 28 € Härmän Kylpylä tai  Ticketmaster

To 12.3. Spa Hotel Runni, Iisalmi
Liput alk. 28 € Spa Hotel Runnin myyntipalvelu p. 017-768 751 tai myyntipalvelu@runni.fi
Ticketmaster
Lippupiste

Pe 13.3. Akustiikka Sali, Ylivieska
Liput alk. 31 €  Ticketmaster

La 14.3. Madetojan Sali, Oulu
Liput Ticketmaster

Pe 3.4. Risto Ryti -sali, Huittinen
Liput Ticketmaster

La 4.4. Järvenpää-Talo, Järvenpää
Liput alk. 30,50 € Lippupiste

Konsertit alkavat klo 19.