Jukka Hallikaiselta ilmestyy uusi single Nuorallatanssijat 20.5.2022

Uutiset, Yleinen

Jukka Hallikainen julkaisi viime kesänä kauniin herkän singlen ”Jos et sinä, en minäkään”. Nyt kauniiden laulujen ketju saa jatkoa, sillä toukokuussa päivänvaloon nousee uutukainen ”Nuorallatanssijat”.

– ”Toinen kappaleen toinen tekijöistä, Toni Nygård, lähetti demon Nuorallatanssijoista ja sanoi tämän sopivan minulle. Oikeassa oli, ihastuin heti tekstiin ja varsinkin kertosäkeen tarttuvaan melodiaan. Tuli vahva tunne, että tämä on minun kappaleeni. Sen verran pitää luottaa omaan musiikkimakuun, että jos itse pitää kappaleesta niin kyllä sitä voi muutkin kuunnella”, tuumailee Jukka pieni pilke silmäkulmassaan.

Vuoden 2008 tangokuninkaalla Jukka Hallikaisella on aina monta rautaa tulessa. Sinkun julkaisupäivänä Jukka esiintyy Vantaalla Kulttuurikeskus Martinuksessa Tangon Taikaa -konsertissa yhdessä Eija Kantolan, Petri Hervannon ja Heidi Pakarisen kanssa. Esiintymiset vievät miestä huvipaikoille yhä kiihtyvämpään tahtiin ja musiikki kuljettaa sulavasti työtehtävästä toiseen. Kevään 2022 aikana Jukka on esiintynyt Tanssi kanssain TV-tansseissa ja purkittanut Marko Maunukselan kanssa uusia Retrotanssit-jaksoja.

Jukka tunnustaa nauttivansa uusista haasteista ja hän tekee aktiivisesti töitä myös radion puolella. Radio Gramofonin Toiveiden Torstai -ohjelmassa kunkku kunnioittaa toivekonserttien jatkumoa. Jukka on ollut politiikassa aktiivisesti mukana jo vuosia ja hänellä on vahva halu olla rakentamassa toimivaa yhteiskuntaa. Vapaa-aikoinaan hänet voi bongata golfkentiltä.

Jukka esiintyy pääosin Marko & Jukka -duossa Jackpot-orkesterin säestyksellä.
Jukan keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/jukka-hallikainen/
Marko ja Jukka keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/marko-jukka/

Jukka Hallikainen
Nuorallatanssijat 3’44
SpotifyYouTube

Biisikoodi FIGRF2200004
Levykoodi GRFCD-128
Ean 6419929690652

Säv. & san. Jussi Rasinkangas &
Toni Nygård
Sov. Toni Nygård

Äänitys, miksaus ja masterointi:
Toni Nygård / Finnsound

Muusikot:
Toni Nygård – koskettimet, basso,
akustinen kitara, ohjelmointi, taustalaulu
Aleksi Ikonen – rummut ja percussionit
Mikko Kuusiniemi – kitara
Taru Suvilehto – sello
Inga Söder – taustalaulu
Jukka Hallikainen – taustalaulu

Jukan kuvaaja: Tom Lahti
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne

© GRF-RECORDS
p 2022 GRF-RECORDS / GRFCD-128