Jukka Hallikaiselta uutta musiikkia nimipäivänään 24.6.

Uutiset, Yleinen

Jukka Hallikaisella on sopivasti pilkettä silmäkulmassa niin lavalla kuin lavan ulkopuolella – mm. koronavuonna Jukka on viihdyttänyt yleisöä mitä persoonallisemmalla otteella. Viime kesäkuussa todelliseksi somehitiksi nousi miehen facebookissa pyörinyt huumorisävytteinen ”Saunalive”, jossa Jukka lauloi löylyssä Sandy-koira seuranaan. Sadat ihmiset kerääntyivät viikko toisen perään tuijottamaan tummaa saunan ikkunaa ja kuuntelemaan sen takaa kantautuvaa laulua.

Nyt vuosi jälkeenpäin ollaan täysin toisenlaisen musiikin äärellä. Jukan nimipäivänä 24. kesäkuuta julkaistaan Hallikaisen uusi kauniin herkkä single ”Jos et sinä, en minäkään”.

– ”Ajatus kappaleen levyttämiseen tuli Jasu Mäntylältä, jonka tunnen monen vuoden ajalta. Jasu laittoi minulle demon ja innostuin heti. Seppo Tammilehdon sävellys ja varsinkin sanoitus kolahti välittömästi. Juuri tällaista vanhahtavaa melodista musiikkia olin etsinytkin. Nyt kun vielä pitkä keikkatauko näyttää päättyvän niin on jo aikakin julkaista uuttaa omaa musiikkia. Elämä on pyörinyt viime aikoina luottamustoimien ja rakkaan harrastuksen golfin parissa. Nekin hommat tietysti jatkuvat, mutta onpa hienoa kun pääsee taas näkemään tanssivia ja iloitsevia ihmisiä lavoille”, hehkuttaa Jukka kuulumisiaan.

Uusia tuulia esiintymisiin toi myös mm. huhtikuussa Marko & Jukka livestriimikonsertti Hyvinkään Iskelmäviikolla. Nyt ovet aukeavat hiljalleen huvipaikoille ja normaaliin keikkailuun. Uusi laulu kuullaan myös keikkaohjelmistossa.

Jukan keikkakalenteri: http://www.gramofoni.fi/jukka-hallikainen/
Marko ja Jukka keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/marko-jukka/

Jukka Hallikainen – Jos et sinä, en minäkään 3’24
SpotifyYouTube
Julkaisupäivä: to 24.6.2021

Biisikoodi FIGRF2100031
Levykoodi GRFCD-117
Ean 6419929690508

Säv. & san. Seppo Tammilehto
Sov. Jasu Mäntylä
Äänitys ja miksaus: Jasu Mäntylä
Masterointi: Svante / Chartmakers West

Jukan kuvaaja: Tom Lahti
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne

© GRF-RECORDS
p 2021 GRF-RECORDS / GRFCD-117