Kaija Lustilalta uutta musiikkia

Uutiset

Kaija Lustila, pitkän linjan tanssi-iskelmäartisti ja alan puolestapuhuja, on kiertänyt maamme tanssipaikkoja jo yli 30 vuoden ajan. Nyt tanssi- ja iskelmämusiikin ystäville on tarjolla iloisia uutisia, sillä Kaija on käynyt syksyn aikana studiossa tekemässä uutta musiikkia!

– Minulta onkin viime aikoina toivottu ja odotettu uutta musiikkia radiokanavillekin. Tässä tulee nyt pirteä ja todella tanssittava biisi Tule mun luo, joka saa tanssiyleisön sukat pyörimään jaloissa ja radion kuulijat takuuvarmasti hyvälle mielelle, kertoo Kaija innoissaan.

Laulun tekijätiimissä on kaikille tuttuja nimiä – sävellys ja sanoitus on Aki Sirkesalon käsialaa ja kappaleen letkeästä sovituspuolesta vastaa Jari Puhakka. Levyyn on satsattu niin taiteellisesti kuin taloudellisestikin, sillä loistavilla studiomuusikoilla toteutettu äänite soi laadukkaasti keinuvine rytmeineen ja torvisektioineen.

Kaija lähti uransa vauhdittamiseksi etsimään uusia haasteita Seinäjoen Tangomarkkinat -tangolaulukilpailuun vuonna 2009 ja sijoittui jännittävien kilpailuvaiheiden jälkeen kakkoseksi. Tangofinaalissa Kaijan esittämä Näiden tähtien alla nousi Kaijan ehdottomaksi tavaramerkiksi – laulu oli mm. Radio Suomen Soitetuimmat 2010 -listan kuudenneksi soitetuin. Kaijan samanniminen albumi julkaistiin helmikuussa 2011 ja se valittiin kuukauden levyksi 2011 paikallisradioiden toimesta.

– Olen tukevasti jalat maassa seisova, iloinen hassuttelija, ystävällinen, kunnianhimoinen ja tunteellinen. Uskon, että kokemukseni näkyy tulkinnoissa ja viihdyttämisessä. Teen töitä nöyränä ja yleisöä kunnioittaen, kuvailee Kaija.

Kuuntele laulu Spotifyissa!

TULE MUN LUO 3’05

Säv. & san. Aki Sirkesalo
Sov. Jari Puhakka

Muusikot:
Miri Miettinen, Jari Nieminen, Heikki Pohto,
Jari Puhakka, Nina Tapio

Kustantaja: Dog Day Music

Tuottaja:
Jari Puhakka /
Musiikkituotanto Jari Puhakka Oy

Äänitys ja miksaus:
Toni Nuotio / GRF-Studio
Masterointi:
Henkka Niemistö / Chartmakers East

Kuvat: Tom Lahti / FoTom
Make up: Marjo Lahti / Fad Hiusliike
Hiukset: Jesse Lahtinen
Layout: Titta Holanne

P  2018 GRF-Records / GRFCD-51
© Gramofoni Oy

Kaijan esiintymiset hoitaa Gramofoni Oy