Kari Hirvonen julkaisee kolmannen albumin juhlavuoden kunniaksi

Uutiset, Yleinen

Kesällä tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Kari Hirvonen kruunattiin tangokuninkaaksi Seinäjoella. Juhlavuoden kunniaksi hän julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa perjantaina 16.6.2023. 

Reilusti yli 100 keikan vuosivauhtia Suomen esiintymislavoja kiertävä Kari Hirvonen on innoissaan perjantaina julkaistavasta albumistaan: 
On todella hienoa saada julkaista uusi albumi juhlavuoden kunniaksi.
Albumi tarjoaa muutaman hienon cover-kappaleen sekä uusia kappaleita, joita on on ollut tekemässä mm. Sana Mustonen, Kyösti Mäkimattila, Ville Mäkimattila, Pertti Jalonen, Pekka Rokala, Leif Mäntyniemi, Robin Berg, Timo Salmi ja monia muita musiikin ammattilaisia. 

On myös ollut hienoa saada omatekemää musiikkia mukaan julkaistavalle albumille. Omia sävellyksiä ja sanoituksia löytyykin kivasti laatikosta ja niitä tullaan ripottelemaan mukaan tasaiseen tahtiin. 
Levyllä käsitellään suuria tunteita, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmässä. Kappaleiden valintaan on melodian lisäksi vaikuttanut kappaleiden hieno ja ajaton sanoma. Haluan välittää lauluen muodossa suuria tunteita, sillä musiikissa on suuri voima. 

Kari Hirvosen albumi ”Onneni edessä” on tilattavissa Gramofonin Verkkokaupasta.

Albumilla on kuultavissa seuraavat kappaleet:

01 Tuu kanssain tanssimaan
02 Näin viime yönäkin meistä unta
03 Melkein itkin
04 Yö
05 Sydäntalvi
06 Hento jälki
07 Onneni edessä
08 Etsin
09 Meri kuule mun lauluni
10 Kuningatar
11 Ääretön
12 Syksyn lehdet

2023 GRF Records – GRFCD-149

Albumi myös Spotifyssa.

Kari Hirvonen nähdään myös tänä kesänä Turun Ruissalon Kansanpuiston kesäteatterissa ”Satumaan kuningas” -laulunäytelmässä. 

Tulevana viikonloppuna Kari Hirvonen & Onnentähti-orkesteri keikkailee seuraavasti:
Pe 16.6. Niemenharjun lava, Pihtipudas
La 17.6. Kaarihovi, Teuva
Su 18.6. Savion lava, Laukaa