Kari Hirvonen julkaisee toisen albuminsa

Uutiset, Yleinen

Upeaääninen ja karismaattinen Kari Hirvonen voitti tangokuninkuuden 20-vuotiaana ylivoimaisesti ja oli miesten sarjassa ainoa, joka sai täydet kymmenen pistettä. Vuosien keikkakokemus näkyy hänen esiintymisessään ja monipuolinen ohjelmisto viihdyttää suomalaista tanssikansaa suurella intohimolla.
Nyt Kari Hirvonen julkaisee perjantaina 10.7.2020 uransa toisen albumin – Jokaiselle luotu on yksi vain. 

Minulla on ilo ja suuri kunnia julkaista järjestyksessään toinen albumini
Jokaiselle luotu on yksi vain”!  Suuri unelma uudesta pitkäsoitosta toteutuu vihdoin! Pertti Jalosen tuottama albumi julkaistaan hieman erikoisen kevään jälkeen kun maailmalla levinnyt Korona-pandemia hiljensi tanssiparketit. Kaikesta huolimatta levy saatiin kuitenkin valmiiksi ja nyt pääsemme vihdoin kuuntelemaan tuotoksia. 
Uudelle levylleni olen valinnut kappaleita, joilla jokaisella on itselleni suuri merkitys. Levyllä on kappaleita omasta tuotannostani ja vanhoista hienoista klassikoista.  Se on monipuolinen kokoelma tanssikansan suosikkeja unholaan jääneistä levytyksistä vuosikymmenten takaa, aina uusiin ennenjulkaisemattomiin kappaleisiin. Toivon, että jokainen löytää levyltä itselleen tärkeän kappaleen, joka jättää jälkensä kuulijaan. Se voi olla niin iloa, riemua, kaipuuta kuin toiveikkuutta. Sillä tästä musiikissa on kyse – suurista tunteista. Laulajana minulle tärkeintä onkin juuri aidon tunteen välittäminen. 

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tuekseni paljon tärkeitä tahoja ja ihmisiä. Haluan kiittää Gramofoni Oy:n väkeä kaikesta tuesta. Kiitos Pertille tuotannollisesta panoksestasi. Sen lisäksi olisi suuri liuta merkittäviä henkilöitä, mutta he tietävät ansainneensa kiitoksensa. Ja ennen kaikkea, kiitos kuulijalle – toivottavasti vielä näemme tanssiparketeilla! Sitä ennen toivotan näiden sävelien mukana tunteikkaita kuunteluhetkiä uuden albumini parissa!, kertoo Kari uudesta albumistaan. 

Albumi on tilattavissa Gramofonin Verkkokaupasta kauppa.gramofoni.fi.

Albumilla kuullaan seuraavat kappaleet:
01 Jokaiselle luotu on yksi vain
02 Siks pyydän
03 Kaunis ja kavala
04 Elämän virta
05 Angelique
06 Balladi
07 En eiliseen päivään
08 Kaipaan sua
09 Loisteessa punaisen kuun
10 Musta ruusu
11 Viimeinen pyyntö
12 Jää hyvästi
© ja P 2020  GRF Records – GRFCD-84
__________________________________________________________________________
Tuotanto, äänitys ja miksaus: Pertti Jalonen / Bird Music Oy (1,2,5,6,8,10,11,12)
Äänitys ja miksaus: Mika Peltonen / Äänimaailma 71 (3)
Rami Hänninen / VK -Studio (4)
Äänitys: J. Järvenpää / ElmuPaja (7)
Miksaus & editointi: Markus Hirvonen / Makefile (7)
Äänitys, miksaus ja editointi: Markus Hirvonen / Makefile (9)
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers EAST

Julkaisu: Gramofoni Oy
Kannen kuvat: Jouni Nieminen
Kannen layout: Taija Nuotio