Katja Karisukki &  Fernanda

Energisen pirskahteleva meininki, laadukkaan monipuoliset setit, selkeät hyväntuuliset välijuonnot. Näistä aineksista on Katja Karisukin tanssit tehty. 
Tule, tanssi ja viihdy! Katjan tanssi-ilta ei jätä ketään kylmäksi. 

Katja Karisukki on ypäjäläinen viihdelaulaja ja tuttu juontajakasvo niin tapahtumista kuin televisiostakin. Tämä tanssilavojen valovoimainen solisti lauloi  Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2023 laulukilpailun finaalissa itsensä suoraan kuulijoiden sydämiin. Tangokuningatarkilpailussa Katja nappasi upeasti toisen sijan. 
Katja Karisukki on menestynyt myös monissa muissa laulukilpailuissa. Katja voitti mm. valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun naisten sarjan vuonna 2018. 
Tämä viihteen monitoiminaiseksikin tituleerattu karismaattinen ilopilleri kiertää esiintymislavoja yhdessä Tanssiorkesteri Fernandan kanssa ja tarjoilee tunteella ja taidolla monipuolisen kattauksen hyväntuulentahteja tanssijalan alle. 
Katjalle tärkeintä on olla osana suomalaista ja ainutlaatuista tanssikulttuuria sekä tuoda omalla energisellä olemuksellaan ilon ja laadukkaan musiikin kautta vastapainoa ihmisten arjen keskelle. 

Tanssimusiikin lisäksi Katjan ääni taipuu myös lastenmusiikista rokkiin ja häntä pääsee näkemään ja kuulemaan niin konserttisaleissa kuin näyttämölläkin. Katja on myös itse kirjoittanut useita musiikkinäytelmiä mm. Laila Kinnusesta, Katri Helenasta ja  tänä kesänä 2023 ensi-iltansa saaneesta Esko Rahkosesta. Lisäksi hän on kirjoittanut myös keväällä 2023 ensi-iltansa saaneen musiikkirevyyn "Ikkunaprinsessat". 
Musiikkinäytelmien lisäksi Katjan kynästä syntyy myös uutta musiikkia joista viimeisin singlejulkaisu "Lav juu" on syntynyt yhteistyössä Filandersistakin tutun multi-instrumentalisti ja tuottaja Pasi Ketolan kanssa.


Katja Karisukki & Fernanda:
Laulu: Katja Karisukki
Haitari: Tuomas Virtanen
Kitara: Kimmo Haikonen
Basso: Topias Heikkinen
Rummut: Tero Nummenpää

Kotisivu Katja Karisukki
Kotisivu Fernanda
Facebook Katja Karisukki
Facebook Fernanda
Instagram Katja Karisukki
Instagram Fernanda