katja karisukki & kasipallo

”Komiaa lauluvoimaa ja raudanlujaa ammattitaitoa!” – Katja Karisukki ja Kasipallo keikoille

Uutiset, Yleinen

Valloittava Katja Karisukki nähdään jatkossa keikkalavoilla uuden yhtyeen Kasipallon kanssa. Kasipallon muodostavat rumpali Jake Niska, kosketinsoittaja Jarkko Niska sekä kitaristi Tuomas Eronen.

Ajatus yhteistyöstä pitkän linjan muusikko Jari ”Jake” Niskan kanssa oli muhinut Katja Karisukin mielessä jo jonkin aikaa. Olihan Katja saanut muutama vuosi sitten maistiaisen yhteisestä tekemisestä Humpparalli merellä -tapahtumassa. Jaken raudanluja ammattimainen soitto-ote ja laulu vakuuttivat. Jakelta löytyykin historiaa Seitsemän seinähullun veljeksen laulavana rumpalina sekä hänen lähes neljäänkymmeneen musiikkiuravuoteensa kymmeniä suomalaisia huippusolisteja, useita tanssiorkestereita, muun muassa Voimaorkesteri, joka voitti vuonna 2007 SMOrk eli tanssiorkestereiden SM-kilpailun. 

”Yksi puhelinsoitto ja siitä se sitten lähti. Mukaan remmiin saatiin mukavasti pari tuoreempaakin muusikkoa. Kosketin ja bassopuolen luontevasti hoitaa Jarkko Niska sekä kitarat Tuomas Eronen”, kertoo Katja.

Jaken poikaan Jarkko Niskaan Katja oli saanut tutustua myös yhteisillä laivakeikoilla. ”Omena ei ole kauas puusta pudonnut. Niin kuin isänsäkin, poika laulaa myös upeasti, joten Kasipallon keikoilla on odotettavissa komiaa lauluvoimaa niin yhdessä kuin erikseenkin”, Katja iloitsee yhteisiä keikkoja odottaen.

Katja Karisukki & Kasipallo
Laulu: Katja Karisukki
Rummut/laulu: Jake Niska
Kosketinsoittimet/basso/laulu: Jarkko Niska
Kitara/laulu: Tuomas Eronen

Tutustu Katjan artistisivuun ja keikkakalenteriin täällä