Katja Karisukki

Energisen pirskahteleva meininki, laadukkaan monipuoliset setit, selkeät hyväntuuliset välijuonnot. Näistä aineksista on Katja Karisukin tanssit tehty. Tule, tanssi ja viihdy! Katjan tanssi-ilta ei jätä ketään kylmäksi.

Katja Karisukki on ypäjäläinen viihdelaulaja ja tuttu juontajakasvo niin tapahtumista kuin televisiostakin. Tämä tanssilavojen valovoimainen solisti lauloi  Seinäjoen Tangomarkkinoilla 2023 laulukilpailun finaalissa itsensä suoraan kuulijoiden sydämiin. Tangokuningatarkilpailussa Katja nappasi upeasti toisen sijan. Katja Karisukki on menestynyt myös monissa muissa laulukilpailuissa. Katja voitti mm. valtakunnallisen Laila ja Olavi -laulukilpailun naisten sarjan vuonna 2018. 

Tämä viihteen monitoiminaiseksikin tituleerattu karismaattinen ilopilleri kiertää esiintymislavoja yhdessä uuden orkesterinsa Kasipallon kanssa ja tarjoilee tunteella ja taidolla monipuolisen kattauksen hyväntuulentahteja tanssijalan alle. Katjalle tärkeintä on olla osana suomalaista ja ainutlaatuista tanssikulttuuria sekä tuoda omalla energisellä olemuksellaan ilon ja laadukkaan musiikin kautta vastapainoa ihmisten arjen keskelle.

Tanssimusiikin lisäksi Katjan ääni taipuu myös lastenmusiikista rokkiin ja häntä pääsee näkemään ja kuulemaan niin konserttisaleissa kuin näyttämölläkin. Katja on kirjoittanut useita musiikkinäytelmiä mm. Laila Kinnusesta, Katri Helenasta ja Esko Rahkosesta. Kesällä 2024 ensi-iltansa saa Katjan kirjoittama 70-luvun hiteillä maustettu lomakomedia Kalajoen hiekat. Katjan tuotantoon kuuluu myös iloinen musiikkirevyy "Ikkunaprinsessat".  Musiikkinäytelmien lisäksi Katjan kynästä syntyy myös uutta musiikkia, joista viimeisin singlejulkaisu "Lav juu" on syntynyt yhteistyössä Finlandersistakin tutun multi-instrumentalisti ja tuottaja Pasi Ketolan kanssa.

Katja Karisukki & Kasipallo
Laulu: Katja Karisukki
Rummut/laulu: Jake Niska
Keyboard/laulu: Jarkko Niska
Kitara/laulu: Tuomas Eronen

Kotisivu Katja Karisukki
Facebook Katja Karisukki
Instagram Katja Karisukki