Kolmen kuninkaan tarina

Kuninkaiden show koostuu ikivihreistä sävelmistä ja hersyvästä huumorista. Kokonaisuudesta on helppo aistia taiteilijoiden yhteinen sävel ja halu viihdyttää yleisöä.
Nautinnollisia ja unohtumattomia hetkiä luvassa Kolmen kuninkaan tarinan seurassa!

Kolmen kuninkaan tarina alkoi vuonna 2009 Arto Nuotion ja Jukka Hallikaisen ideoimana ohjelmanumerona. Neljä vuotta myöhemmin tarinaa kuultiin myös albumilla. Vuosien varrella Kolmen kuninkaan tarina on muovautunut ohjelmakokonaisuudeksi, joka sopii niin konsertiksi, tansseihin kuin illan kruunaavaksi viihdepaketiksi.
Luvassa tietysti tangoa, mutta myös monipuolisia musiikin helmiä.
Ohjelmisto koostuu toiveiden mukaan.

Tangokuninkaat ovat löytäneet helposti yhteisen sävelen ja halun viihdyttää yleisöä. He rakentavat ainutlaatuisen musiikkimatkan, joka yllättää kuulijan positiivisesti. Musiikin ohella kuullaan uran varrelta matkaan tarttuneita kiinnostavia tarinoita yhdessä ja erikseen. Monia muistoja, hyväntuulista heittäytymistä, loistavaa sanailua, nostetaan myös koskettavia tunteita pintaan...voi siis tapahtua mitä vaan kun esiintymislavalle nousee kolme kunkkua eri vuosikymmeniltä!

Kolmen kuninkaan tarinan tangokuninkaat:
- Risto Nevala, tangokuningas 1989
- Petri Hervanto, tangokuningas 1999
- Jukka Hallikainen, tangokuningas 2008

Risto on nähty myös teatterissa, mm. Seinäjoen Kaupunginteatterin Titanic-musikaalissa pääroolissa ja mies on juontanut useana vuotena maankuulua Sinitaivas-konserttikiertuetta.

Petrillä on viitisentoista pääroolia musikaaleissa ja komedioissa esim. All shook up ja Piukat paikat, sekä mm. Dannyn, Baddingin ja Olavi Virran henkilöroolit.

Jukka on viime vuosina keikkaillut aktiivisesti Marko & Jukka -kokoonpanossa. Juontanut ja isännöinut lukuisia tilaisuuksia. Uraan on kuulunut myös teatterilavat esim. päärooli Mäntyharjun kesäteatterissa.

Kolmen kuninkaan tarinan säestäjänä toimii ammattitaitoinen neljästä muusikosta koostuva Jackpot. Käytössä laadukkaat soittimet, valot ja äänentoistolaitteet.

Ohjelmisto sisältää todellista klassikoiden tykitystä, tanssimusiikin helmiä ja vauhdikkaita ikivihreitä mm. La Cumparsita / Satumaa / Täysikuu / Sinitaivas / Mustalaisruhtinatar / Rakkauden sinfonia / Hopeinen kuu / Heili Karjalasta / Eeva / Se jokin sinulla on / Hyvännäköinen / That's allright mama / Tahiti / Kop kop kop / Elämäni nainen...

    Placeholder