Komiat julkaisee Komiat-debyyttialbumin

Uutiset

Vuoden 2018 SMOrk voittaja Komiat julkaisee debyyttialbuminsa ”Komiat” tänään 15.5.2020.
Albumi jatkaa yhtyeen lukuisilla keikoilla tutuksi tullutta linjaa, joka on reipasta ja tanssittavaa haitarivetoista iskelmämusiikkia raikkaalla otteella ja hyvällä meiningillä esitettynä. Haitarin ja mukaansa tempaavan svengin lisäksi Komioiden solisti Aleksi Yli-Sissala on herättänyt paljon ihastusta omaperäisellä laulusoundillaan. Yksi yhtyeen tavaramerkeistä on vahva stemmalaulu, jota kuullaan myös levyllä paljon.

Uusi levy on tehty intohimosta tanssi- ja iskelmämusiikkiin, mikä näkyy ja kuuluu laadukkaassa lopputuloksessa. Albumin tuottajana on toiminut iskelmämusiikin grand old man Esa Nieminen. Niemisen ja yhtyeen saumattoman yhteistyön tuloksena syntyi tyylikäs kokonaisuus, joka on vertailukelpoinen minkä tahansa suomalaisen albumin kanssa. Suurin osa levyn uusista kappaleista on meidän omia sävellyksiä. Sanoitukset ovat sekä yhtyeen omaa tuotantoa että yhtyeelle kirjoitettuja tekstejä. Kirjoittajien taustalta löytyy pitkän linjan iskelmämusiikin tekijöitä, kuten Sinikka Svärd ja Pekka Laaksonen. Kappaleiden sovitukset on tehty bändin ja tuottaja Niemisen yhteistyönä. VK-Studion Rami Hännisen miksaus ja Finnvoxin Pauli Saastamoisen masterointi antoivat tyylinmukaiselle levylle viimeisen silauksen.Toivottavasti nautitte Komiat-albumista. Mukavaa kesän alkua!, toivottelee Komiat-yhtyeen Aleksi Y., Aleksi L, Eero, Juho, Pekka ja Samuel.

Komiat on kuuden nuoren miehen yhtye, joka on lyhyessä ajassa noussut suomalaisten tanssiyhtyeiden kärkikaartiin. Nousukiitoa on vauhdittanut muun muassa vuonna 2018 voitettu Tanssiorkestereiden SM-kilpailun voitto. Komiat on huolella ja nykypäivän soundivaatimukset huomioon ottaen luoneet tyylin, joka soi yleisölle tutulla melodisella ja svengaavalla otteella. Viimeisen kahden vuoden aikana yhtye on kiertänyt Suomea sadan keikan vuositahdilla ja kerännyt laajan ja omistautuneen fanijoukon. Nyt fanien odotus palkitaan tyylikkäällä debyyttialbumilla.
Albumia voi tilata Komiat kotisivuilta tai Gramofonin verkkokaupasta.
Yhtyeen menoa ja kuulumisia voitte seurata kotisivujen lisäksi Facebook-sivulta tai Instagramista.

Sitten ei kun albumin ostoon, ja mukavia kuunteluhetkiä!