Komiat julkaisee livelevyn

Uutiset

Komiat-yhtyeellä on toimelias kevät takana, ja sen johdosta Komiat julkaisee live-levyn heinäkuussa 2021. Levyllä halutaan tuoda iloa yleisölle, joka ei ole päässyt nauttimaan livemusiikista yli vuoteen. Levy on äänitetty kesän kynnyksellä Alhetti Studiolla Laitilassa pienen studioyleisön kanssa. Levyn kappaleet ovat yleisön suosimia klassikkokappaleita yhtyeen keikkaohjelmistosta.

– Mietimme miten voisimme viihdyttää yleisöä, joka ei ole päässyt katsomaan keikkoja yli vuoteen. Keksimme, että voimme taltioida pienen palan keikkatunnelmaa cd:lle, ja tällä tavoin jokainen voi päästä fiilistelemään varsinaisia keikkoja jo ennen kuin keikkapaikkojen ovet aukeavat! Halusimme levystä myös ainutlaatuisen kokemuksen, joten se julkaistaan ainoastaan fyysisenä cd:nä, eikä se ole saatavilla suoratoistopalveluissa, kertoo Komiat.

Levy saapuu painosta heinäkuussa, mutta ennakkotilaus on jo avattu. Levyä otetaan vain rajoitettu painos, ja tilaamalla ennakkoon voi varmistaa saavansa sen itselleen. Levy toimitetaan ennakkotilaajille välittömästi sen saavuttua painosta. Tilausosoite on www.komiat.com/kauppa.

Komiat-yhtyeellä on muutenkin takana vaiherikas kevät maailmantilanteesta huolimatta. Yhtye voitti valtakunnallisen radiokanavan Aito Iskelmän järjestämän Aito Iskelmätähti -kilpailun ja sen myötä vuosi sitten julkaistu debyyttialbumi on noussut päivittäiseen soittoon radioaalloille!

– Voitto oli meille erittäin mukava yllätys ja piristys tähän kevääseen. Lähdimme mukaan avoimin mielin, ja voiton myötä on tapahtunut mahtavia juttuja. Pitkäaikainen haaveemme laajasta radiosoitosta on toteutunut, ja voittoa käytiin juhlistamassa Sanomatalolla asiaankuuluvasti kakkukahveilla ja kuohuvalla! Kisan myötä annoimme myös useita radiohaastatteluita. Suosittelemme ehdottomasti kaikkia iskelmämusiikin ystäviä ottamaan Aito Iskelmän kuunteluun!