Kuninkaallisten konsertti 2021


Syksyn sykähdyttävin konsertti kokoaa tangokuninkaalliset yhteen lokakuussa!

Seinäjoen Tangomarkkinoilla on kesäisin totuttu näkemään kymmeniä tangokuninkaallisia, heitä on voinut tällä suurella kokoonpanolla seurata myös TV-ohjelmissa “Kuninkaalliset kimpassa” ja “Kuninkaalliset iltamat”. Nyt lokakuussa yleisöllä on Järvenpäässä ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan tämän mittavan esiintyjäkatraan ja satumaisen tangon värittämästä konsertti-illasta. Kymmenet tähtiesiintyjät astuvat Järvenpää-talon areenalle, jossa Tango Flessibile -teema tuo monivivahteisen katsauksen musiikkiaarteistoomme sekä osoituksen, mihin kaikkeen tango taipuu. Tangon ilosanoma osuu aina suomalaisten sydämiin eikä tästäkään illasta puutu tuota ihailtavaa loistoa, näyttävyyttä, tyylikästä ja taitavaa tulkintaa. Jos syksyn konsertti-illoista pitäisi valita vain yksi, se olisi juuri tämä - “Kuninkaallisten konsertti”.

Tangokuninkaallisia on ensimmäistä kertaa valittu jo vuonna 1985. Vuosikymmenet ovat vierineet ja tangoperheeseen kuuluu tänä päivänä 64 kruunupäätä. Lokakuun 26. päivä yli neljäkymmentä heistä pääsee osallistumaan juhlakonserttiin.

Konsertin pääjärjestäjänä on Tangokuninkaalliset - TanKu Ry.
TanKu on Tangokuninkaallisten voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää, ylläpitää ja vaalia suomalaista tango-, iskelmä-, ja tanssilavakulttuuria.

KUNINKAALLISTEN KONSERTTI ti 26.10.2021 klo 19
Järvenpää-talon estradilla
KAUKO SIMONEN, TEUVO OINAS, ARJA SIPOLA, RISTO NEVALA, ARJA KORISEVA, JAANA LAMMI, JASKA MÄKYNEN, KAIJA POHJOLA, EIJA KANTOLA, SEBASTIAN AHLGREN, TIINA RÄSÄNEN, JARI SILLANPÄÄ, MARITA TAAVITSAINEN, TOMI MARKKOLA, MATTI KORKIALA, JOUNI KERONEN, PETRI HERVANTO, ANTTI RAISKI, ERKKI RÄSÄNEN, MIRA SUNNARI, MIKKO KILKKINEN, KARI HIRVONEN, SAIJA TUUPANEN, TOMMI SOIDINMÄKI, JOHANNA DEBRECZENI, SASKA HELMIKALLIO, MARKO LÄMSÄ, JENNA BÅGEBERG, JUKKA HALLIKAINEN, HANNA TALIKAINEN, AMADEUS LUNDBERG, MARKO MAUNUKSELA, MERVI KOPONEN, KYÖSTI MÄKIMATTILA, HEIDI PAKARINEN, TEEMU ROIVAINEN, MARIA TYYSTER, AKI SAMULI, SUSANNA HEIKKI, TEIJO LINDSTRÖM, AINO NIEMI, JARNO KOKKO, PIRITA NIEMENMAA.

Säestyksestä vastaa TAISTO LUNKAN TANGO-ORKESTERI

Konsertin kesto n. 3,5 h, sis. väliajan.
AlfaTV taltioi konsertin.
Liput 42,- (+palv.maksu)

Lippupiste p. 0600 900 900 (2 e/alk.min+mpm/pvm)
Lippu konserttiin myy lippu.fi

TanKu ry - Tangokuninkaalliset, AlfaTV, Gramofoni, Seinäjoen Tangomarkkinat, Valitut Palat ja Järvenpää-talo

    Placeholder
    Placeholder