Kyösti Mäkimattilan esiintymiset hoitava Soljumo yhteistyöhön Gramofonin kanssa

Uutiset, Yleinen

Seinäjoen Tangomarkkinoiden vuoden 2013 laulukilpailun myötä koko kansan tietoisuuteen noussut multitalentti, tangokuningas-iskelmälaulaja-lauluntekijä-kirjailija-runoilija Kyösti Mäkimattila on ollut jo vuosia kotimaisen viihteen näköalapaikalla. Hän tuntee maamme lukuisat esiintymislavat ja liki 200 keikan vuosivauhdilla keikkaillut Kyösti onkin yksi tanssilavojen suosituimmista ja toivotuimmista iskelmätähdistä. Vahvan tulkitsijan sielukkaan tumma ääni, ryhdikäs olemus ja esiintyvän taiteilijan valloittava karisma ovat vuosien saatossa vedonneet laajaan yleisöön. Mäkimattila on saavuttanut pitkäjänteisellä työllään niin levyttävänä artistina kuin keikkailevana esiintyjänä tanssilavojen pääesiintyjä-statuksen. Tuotteliaalta mieheltä on kesäkuussa 2021 ilmestynyt uusi Sanat-albumi, jonka kappaleissa on Kyöstin omat sanoitukset.

Kyösti Mäkimattila & Varjokuva -kokoonpano on saavuttanut mm. kahdesti Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden. Kyösti esiintyy pääsääntöisesti tanssilavakeikoilla Varjokuva-orkesterin kanssa, mutta viihdyttää yleisöä myös mm. erilaisissa konserteissa, tapahtumissa ja tilaisuuksissa vierailemalla muiden orkesterien solistina. Huomioitavaa on myös intensiiviset tilaisuudet akustisen trion tai yhden säestäjän kanssa.

Elokuussa 2021 Kyöstin esiintymiset hoitava Soljumo on solminut yhteistyösopimuksen Gramofonin kanssa. Kun kaipaat takuuvarmaa esiintymistä, sykähdyttävää tunnelmaa ja elämyksiä – ota yhteyttä Gramofonin ohjelmamyyntiin http://www.gramofoni.fi/yhteystiedot/

Kyösti Mäkimattila

Varjokuva