Leif Lindeman – uusi albumi Ei rakkautta suurempaa

Uutiset

Leif Lindemanin odotettu neljäs albumi Ei rakkautta suurempaa julkaistaan perjantaina 25. marraskuuta 2016

Tuottajana on Esa Nieminen

Uusia kappaleita levyllä ovat mm. nimikkokappale Ei rakkautta suurempaa, Myrskytuuli sekä Enkä koskaan unohda. Leif on laulanut albumille myös iskelmän klassikoita, kuten; Delfiinipoika, Saavuthan jälleen Roomaan sekä Sata kelloa.

– Valitsin levylle kappaleita, jotka ovat itselleni merkityksellisiä. Mukana on omien suurien esikuvien ja mestareiden Olavi Virran, Reijo Taipaleen sekä Taisto Tammen tuotantoa. Uutta tuotantoa edustavat muun muassa Myrskytuuli sekä Kauniit muistot. Myrskytuuli on sellainen nöyrän kulkurin ja tuhlaajapojan laulu. Välillä maailman tuulet vievät ja riepottavat, mutta silti toivo elää. Itse ei ole tullut elettyä laulun tekstin elämää, mutta välillä on joutunut viereltä sellaista katsomaan. Tämä ala ei ole helppo pesti suorittaa. Kauniit muistot kappaleen Vexi Salmen tekemä teksti on todella hieno, Leif Lindeman kertoo albumista.

– Nimikkokappale Ei rakkautta suurempaa on laulu, joka aiheutti tunnelatauksen heti ensi kuulemalta. Olen saanut elää unelmaani jo useamman vuoden ja joskus tuntuu jopa hullultakin, mutta saan olla tästä kaikesta kiitollinen. Rakkautta suurempaa lajiin, ympärillä oleviin ihmisiin ja tietenkin omaan puolisoon ja perheeseen, Leif Lindeman jatkaa.

Leif Lindemanista on tullut tanssikansan ehdoton suursuosikki, keikkatahti on valtaisa. Leif on saanut vakaan ihailijakaartin ja hurmannut kuulijansa rikkoen yleisöennätyksiä monilla paikoilla. Loppuvuodesta Leif tekee tanssikeikkojen lisäksi mittavan joulukonserttikiertueen. Menestystä on tullut myös myyntilistoilla, sillä kakkosalbumi Unikuva myi kultalevyyn oikeuttavan määrän 10 000 kappaletta!

www.leiflindeman.com