Maikilta julk. 1.12.2021 Jouluni laulu -single

Uutiset, Yleinen

Marraskuun taittuessa jouluun julkaistaan Maikin uusi single, ”Jouluni laulu”, joka on kuultavissa digitaalisilla alustoilla tänään keskiviikkona – 1.12.2021.

– ”Onneksi meillä on joulu. Ulkona on pimeää, ilmakin on usein kolea ja jos ei jouluna ole edes lunta, niin olisiko parempaa keinoa paeta arjen aherrusta kuin lämpimät muistot. Joulu on tunnelataukseltaan vuoden kohokohta. Toivon, että ”Jouluni laulu” -kappaleesta sinä saisit pienen palan uutta perinnettä osaksi omaa jouluasi. Jokaisella meistä tunnelman luo oma eletty elämä, kokemukset, traditiot ja toiveet tulevasta. Vietitpä sitten joulusi suvun ympäröimänä tai omissa oloissasi, jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen joulu. Tunnelmallista joulunaikaa,” toivoen Maikki.

Jouluni laulu on Kyösti Mäkimattilan sanoittama ja säveltämä uuden ajan joululaulu. Jouluni laulu kunnioittaa melodialinjaltaan perinteitä ja sovituksesta vastannut Ville Mäkimattila vaalii tekstin sanomaa soitin valinnoillaan. Jouluni laulu nostaakin tunnelmallaan muistot aina joulun tuoksuja myöden kuulijoiden mieliin.

Maikki – Jouluni laulu 
Spotify – YouTube
säv. & san. Kyösti Mäkimattila
sov. Ville Mäkimattila

Maikki Pisilä – laulu
Ville Mäkimattila – piano, harmonikka
Rami Hänninen – kitara
Juho Kulmala – basso
Jussi Mäkimattila – rummut

Äänitys ja miksaus: Rami Hänninen & Ville Mäkimattila / VK-Studio
Masterointi: Pauli Saastamoinen / Finnvox
Kannen kuva ja graafinen suunnittelu: Tom Lahti

Artisti: Maikki | Julkaisu: Jouluni laulu | Julkaisun tyyppi: Single Levymerkki: Soljumo | Kataloginumero: SOJMA212 | ISRC: FISOJ2100030