MARKKU ARO 70 -VUOTISJUHLAKIERTUE

Markku Aro teki läpimurtonsa jo vuonna 1968 hittisinglellä ”Käyn uudelleen eiliseen” - Markku täyttää 70 vuotta helmikuussa 2020. Ensi syksynä Markku Aro lähtee yli viisi vuosikymmentä kestäneen uransa ensimmäiselle konserttikiertueelle.

- Kuulostaa varmaan uskomattomalta, mutta totta se on, kyseessä on elämäni ensimmäinen konserttikiertue. Ja tällä 22 konserttia käsittävällä juhlakiertueella yhdistyvät niin 50-vuotistaiteilijajuhla kuin henkilökohtainen 70-vuotisjuhlakin. Moniin aikalaiskollegoihini verrattuna minähän olen kuitenkin vielä ihan poikanen, Markku Aro kertoo hymyillen.

Poikkeuksellisen pitkän tien suomalaisessa musiikkielämässä taivaltanut sympaattinen Markku Aro nauttii siitä, että hänen ikäisilleen artistikonkareille riittää vielä kysyntää. Hän kertoo sen johtuvan siitä, että monien menestyksensä jo 1960- ja 1970-luvuilla vakiinnuttaneiden artistien hitit elävät yhä edelleen yleisön muistoissa.

Markku Aron suosittujen hittien määrä on huikea: ”Käyn uudelleen eiliseen”, ”Hyvännäköinen”, ”Moskiitto”, ”Jestas sentään”, ”Oma kultasein”, ”Anna kaikkien kukkien kukkia”, ”Etsin kunnes löydän sun”, ”Pois sun vien”, ”Kun sä vierelläin sateessa oot” ja ”Loit elämälle pohjaa” sekä sen jälkeen yhteistyössä tuottaja Veikko Samulin kanssa muun muassa ”Keskiyön aikaan” ja ”Ollaan lähekkäin”.

Aron levyttämien lähes kolmenkymmenen albumin joukosta suosituin oli vuonna 1976 julkaistu ”Etsin kunnes löydän sun”, joka myi Kultaa. Uran alkuaikoina, vuodesta 1969 aina 1980-luvun puoliväliin asti Aro julkaisi albumin per vuosi, mutta myöhemmin tahti hieman laantui. Viimeisin Markku Aron albumi on vuonna 2003 ilmestynyt ”Anna tulta”.

Konsertit klo 19
Liput alkaen 32,50 euroa (sis. kulut).
www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi

Tapahtumajärjestelyt: Gramofoni ja RH-Entertainment

http://www.markkuaro70.fi/