MARKKU ARO

Legendaarinen Markku Aro on alansa rautainen ammattilainen ja kiistatta yksi Suomen suosituimmista iskelmätähdistä. Aro on viihdyttänyt yleisöä jo useita vuosikymmeniä. Vuoteen 1968 osui miehen todellinen läpimurtohitti "Käyn uudelleen eiliseen" ja sitä on seurannut mittava lista suomalaisen yleisön rakastamia hittejä - "Hyvännäköinen", "Moskiitto", "Jestas sentään", "Oma kultasein", "Anna kaikkien kukkien kukkia", "Etsin kunnes löydän sun", "Pois sun vien", "Kun sä vierelläin sateessa oot" ja "Loit elämälle pohjaa", "Keskiyön aikaan", "Ollaan lähekkäin"...Aro on edustanut Suomea Euroviisuissa 1971 Koivistolaisten kanssa kappaleella "Tie muuteen päivään".

Ainutlaatuisen ja pitkän musiikkiuran tehnyt Aro on taiteilija, jonka yleisö on ottanut kestosuosikikseen. Esiintymislavat toivottavat miehen Diesel-orkestereineen aina tervetulleeksi. Tämä ryhmä antaa yleisölle kaikkensa ja heistä huokuu ihailtava rakkaus musiikkiin ja viihdyttäjän työhön.

Keväällä 2015 Markku nähtiin suositussa TV-ohjelmassa Tähdet, Tähdet. Iskelmä-Finlandia -palkinto Markku Arolle myönnettiin 4.8.2017.
Markku teki uransa ensimmäisen konserttikiertueen Markku Aro 70 vuotta -nimellä vuonna 2019.
Helmikuussa 2023 ilmestyi uusin single Mun unessain.

    Ota yhteyttä

    [contact-form-7 404 "Not Found"]