Markku Arolta odotettu uusi single Mun unessain julk. 10.2.2023

Uutiset, Yleinen

Markku Aro on ehdottomasti yksi Suomen suosituimmista iskelmätähdistä. Hän on tehnyt poikkeuksellisen pitkän musiikkiuran, sillä läpimurto ”Käyn uudelleen eiliseen” on jo vuodelta 1968 – yleisön rakastamia, suosittuja hittejä on seurannut valtava määrä…”Hyvännäköinen”, ”Moskiitto”, ”Jestas sentään”, ”Oma kultasein”, ”Anna kaikkien kukkien kukkia”, ”Etsin kunnes löydän sun”, ”Pois sun vien”, ”Kun sä vierelläin sateessa oot”, ”Loit elämälle pohjaa”, ”Keskiyön aikaan” ja ”Ollaan lähekkäin”…

Helmikuussa 2023 julkaistavaa Mun unessain -singleä on tehty pitkän kaavan mukaan ja nyt ystävänpäivän alla on mahdollisuus kuulla tätä odotettua uutuutta.

Sävellyksestä ja sanoituksesta vastannut Kaarina Marjanen sai idean tähän lauluun keskellä yötä. Melodia alkoi soida mielessä niin vahvasti, että laulua piti heti alkaa työstää. Se oli kuin luotu Markulle.

– ”Markku Aro on merkittävä ilmiö Suomen musiikin historiassa, ja laulaa tämänkin kappaleen upeasti. Kappale on tullut täydestä sydämestä, ja se on “aito”. Sitä ei ole tehty laskelmoiden, ei yrittämällä. Toivon ja toivomme, että se sen vuoksi tavoittaisi sydämiä, ja että siitä seuraisi kauniita asioita. Hienoa, että olemme nyt tässä!”, Marjanen summaa.

Esiintymislavat toivottavat aina Markku Aron Diesel-orkestereineen tervetulleeksi, sillä ryhmä antaa yleisölle kaikkensa ja heistä huokuu vahva ammattitaito, rakkaus musiikkiin ja viihdyttäjän työhön. Markku elää vahvasti musiikista ja nauttii siitä, että hänen ikäisilleen artistikonkareille riittää kysyntää.

”Minä rakastan esiintymistä ja keikoilla käymistä. Keikkailu on niin tärkeä osa elämääni”, Markku kiteyttää.

Markku Aro & Diesel keikkakalenteri:
http://www.gramofoni.fi/markku-aro/

Mun unessain 3’35
SpotifyYouTube
EAN: 6419929690799
ISRC: FIGRF2200023
GRFCD-141

Säv. Kaarina Marjanen
San. Kaarina Marjanen
Sov. Pekka Marjanen ja Timo Yrjänä
Köörit Pekka Marjanen ja Kaarina Marjanen
Komppipohjat Diesel-yhtye
Muusikot:
Pekka Marjanen – koskettimet
Timo Yrjänä – kitarat
Juha Pellinen – rummut
Markku Issakainen – basso
Äänitys/miksaus:
Timo Yrjänä ja Pekka Marjanen
Masterointi: Mauri Syrjälä
Markun kuvaaja: Tom Lahti
Graafinen suunnittelu: Titta Holanne
p & © 2023 GRF Records