Marko ja Jukka -duon synttärikiertue alkaa 22.2.2020

Uutiset

Marko ja Jukka -duon synttäreitä vietetään joka kuukauden 22. päivä!

Helmikuun 22. päivä tulee virallisesti täyteen 2 vuotta siitä kun menestyvät estraditaiteilijat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen löivät hynttyyt yhteen.


Kuningaskaksikko Marko ja Jukka -duon yhteistyö huvipaikoilla on ollut mutkatonta ja samanlainen huumorintaju on oiva sokerikuorrute kaikelle tekemiselle. Näillä miehillä on kadehdittavan paljon energiaa ja rakkautta työhönsä. Paljon on julkisuudessa puitu, onko tässä Matin ja Tepon manttelinperijät? Siitä kannattaa tulla ottamaan selvää.

Meidän Marko ja Jukka -kokoonpanomme on otettu upeasti vastaan lavoilla, ja kansa liikkuu kivasti heidän mukanaan paikasta toiseen, ohjelmatoimisto Gramofonin Krista Westerlund kertoo.

2n on kauniimpaa -kiertue alkaa helmikuussa Hyvinkäältä

2-v. juhlan kunniaksi järjestetään hauskaakin hauskempi kiertue, joka kiertää maata koko vuoden joka kuukauden 22. päivä. Hyvinkäältä otetaan startti 22.2.

– Niin se vaan lähestyy Kaksin on kauniimpaa -kiertue. Ajatus kiertueesta taisi lähteä ihan vaan huulenheittona, kuten kaikki parhaat ideat, mutta niin sitä vaan ollaan hienolle kiertueelle lähdössä ja vielä ihan tosissaan. Harva juhlistaa kahta vuotta, mutta mehän voimme tehdä senkin, hymyilee leveästi Jukka Hallikainen.

Vuonna 2020 Marko viettää 10-vuotta tangokuninkaana juhlavuotta ja Jukalla vuosia on kertynyt 12. Näistäkin tulee hauskasti yhteensä 22 vuotta. Esimakua kunkkujen yhteistuotannosta on saatu kuulla sinkkuina Hei vaan heilani suloinen, Hulluna Tangoon, Samppanjaa ja Lattia remonttiin. Kiertueella säestyksestä vastaa Jackpot-orkesteri.

– Jännittävää lähteä omalle konserttikiertueelle, vaikka muuten olen aika monessa konsertissa jo ehtinyt olla mukana. Hauska ajatus, että tää kiertue kestääkin koko vuoden. Jukan kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä tällaisia, koska tietää sen, että lavalla molemmat on kuin kotonaan. Illat eivät varmasti ihan samanlaisia tule olemaan keskenään, koska niin paljon kuitenkin reagoidaan aina vallitseviin olosuhteisiin. Mutta kyllä meidän ydinajatus pysyy koko ajan samana, eli luvassa on 2-v. juhlat ja konsertti, joka antaa paljon, Marko Maunuksela kuvailee.

Tällä kiertueella tulet yllättymään iloisesti – näet ja kuulet kaiken kahtena! Saattaa tapahtua mitä vaan. Kaikella vakavuudella, rentoudella, ilolla ja tarvittaessa riehakkaastikin, mutta aina rakkaudella.

– Nyt ollaan sikäli uuden edessä, että konsertteja emme ole paljoakaan omilla nimillä pitäneet, ellei joulukonsertteja lasketa mukaan. Ollaan pyritty myös valkkaamaan konserttiin sellaista ohjelmaa, että kuulija saa jotain uutta. Sellaista mitä ei lavakeikoilla kuulla. Toki siellä on mukana molempien suurimmat hitit, mutta nyt jos koskaan on mahdollisuus tarjota myös vähän muunlaista musiikkia. Luvassa on siis monenlaisia tunteita. Iloa, vauhtia ja tietenkin riipaisevaa rakkautta. Tarinoita matkan varrelta ja varmasti jotain yllätyksiäkin, Marko lupaa.

– Konsertti vie aikamatkalle meille elämässä tärkeisiin hetkiin. On rakkautta, kaipuuta, tangon tulisuutta ja lapsuuden muisteluita. Kaksin on kauniimpaa kertoo myös sen, kuinka me täydennämme toisiamme. Kaksi erilaista mutta kuitenkin niin samanlaista on hyvä yhdistelmä, Jukka päättää ja katsoo pilke silmäkulmassaan kunkkuveli Markoon.

2n on kauniimpaa -kiertue
Marko ja Jukka & Jackpot-orkesteri

la 22.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali klo 19 – Lippupiste
su 22.3. Miehikkälä, Miehikkälän koulukeskus klo 19 – Liput: https://www.rateva.fi/
ke 22.4. Huittinen, Risto Ryti-sali klo 19 – Lippupiste
pe 22.5. Äänekoski, Suolahti-sali klo 19 – Liput: Citymarket Äänekoski, Työskintie 3, 44100 Äänekoski

(lisää paikkakuntia tulossa julkaisuun myöhemmin)

ps. Liput maksaa tietenkin 22 € (+ palvelumaksu)