Marko ja Jukka jälleen levytyspuuhissa!

Uutiset

Marko ja Jukka julkaisee perjantaina 5.7.2019 kappaleen Lattia remonttiin, joka veistelee hyväntuulisesti totuuksia meistä, teistä, heistä ja ihan kaikista!

Osansa kappaleessa saavat niin piilopullolla käyvät tanssijat, kuin keikkamyyjätkin. Mehän tää koko setti nähdään ja koetaan illasta toiseen. Samaistu ja ota osasi tästä hyväntuulisesta rallista!

– Mehän niitä peltipoliiseja myös tasaisesti väläytellään tuolla maanteillä ja viiletämme menemään, vaikka kuinka hulluja keikkamatkoja. Aina mennään sinne,  mihin meidät tilataan piittaamatta välimatkoista. Siitä meille on usein myös vitsailtu. Emme me osaa edes sanoa ’ei’ mihinkään keikkatilaukseen, hehkuttavat Marko ja Jukka yhteen ääneen.

Lattia remonttiin -laulun idea syntyi Turkian lavalla juhannuksena 2018. Tämä laulu myös ensiesitettiin tuolla samaisella lavalla juhannuksena 2019.

Miksi juuri Turkian lava?

Meno Turkian lavalla on jotain ihan käsittämätöntä. Se on hyvin poikkeuksellinen lava koko Suomen mittakaavassa, erityisesti juhannuksena. Lava on ihan turvoksissa koko illan ja siellä viihtyy nuoret ja vanhat samassa salissa ihan sulassa sovussa.  Ja kaikki tanssii ja viihtyy yhdessä. Ja parkkipaikalla todellakin on joka takakontti auki.

Orkesterimme rumpali Henri Peltola sävelsi tämän uutuuskappaleen ja alkoi muotoilla myös tekstiä. Hän oli kuullut Don Huonojen keikalla vuonna 1998 solistin tokaisseen, että ’nyt laitetaan tän paikan lattia remonttiin’. Asia oli jäänyt muhimaan, ja nyt oli sen lausahduksen ulostulon aika.

Marko Maunuksela auttoi tämän uutuskappaleen tekstin kirjoittamisessa ja yhdessä Marko ja Henri valmistelivat teoksen kaikille tarjottavaksi. Henri toimi myös kappaleen tuottajana.

– Kaikella rakkaudella ja hurtilla huumorilla, toteavat Marko ja Jukka.
Laitetaan lattia remonttiin!

Marko ja Jukka – Lattia remonttiin 3’06
Spotify
YouTube

FIGRF1900022  / GRFCD-65 / EAN 6419929681001
Säv. Henri Peltola
San. Marko Maunuksela & Henri Peltola
Sov. Henri Peltola
Miksaus Henri Peltola
Masterointi Svante Forsback, Chartmakers
Kansikuva / suunnittelu Titta Holanne

p  & © 2019 GRF-RECORDS / MvM-Musiikki