Marko & Jukka aloittavat yhteiskeikkailun 9.6.

Uutiset

Iloiset ja monipuoliset tangokuninkaat Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen ovat levyttäneet tänä vuonna jo kaksi singleä. Helmikuussa julkaistiin Hei vaan heilani suloinen ja nyt toukokuussa Hulluna tangoon! Ensimmäinen yhteinen virallinen keikka on puolestaan edessä 9.6.2018 Yläneen Valasrannassa.

Kun lavalla on kaksi hyväntuulista kunkkua Marko & Jukka ja Jackpot-orkesteri saattaa tapahtua mitä vaan, mutta kaikki se mitä tapahtuu, tehdään leveä hymy huulilla ja yleisölle.

– Tangohan meitä kaikkia yhdistää, tangon avulla me olemme tässä, missä nyt olemme, huikkaavat Marko & Jukka.

Luvassa on viihdyttäviä hetkiä vallattomien kuninkaiden seurassa. Tervetuloa kokemaan kesän kuumin uutuuskokoonpano. Marko & Jukka ja Jackpot-orkesteri ovat aina varma valinta, kun kaivataan tanssittajaa, viihdemusiikkia, tunnelmamusiikkia, bilemusiikkia, joulumusiikkia tai juontajia.

Kesä on ihmisen ja muusikon parasta aikaa. Valasrannassa 9.6. aloitellaan keikat uudella kokoonpanolla: Basso – Samu Repo, koskettimet – Eetu Sadeharju, kitara – Petri Hautaniemi ja rummut – Henri Peltola. Solistit – Jukka Hallikainen sekä Marko Maunuksela, yhdessä ja erikseen. Miksaaja – Antti ”Puuhis” Silvennoinen.