Marko & Jukka -duolta uutta musiikkia: Samppanjaa

Uutiset

Marko & Jukka täyttää ensimmäisen yhteisen vuoden 22.2.2019. Sen kunniaksi kohotetaan maljat ja otetaan Samppanjaa!

Samppanjaa! Kyseessähän on alunperin puolalaisen 2plus1 – orkesterin kappale Warsaw Nights, joka aikoinaan suomennettiin Lea Lavenin esitettäväksi. Tuottajavelho Toni Nygård otti haasteen vastaan ja sovitti tämän upean klassikon uudelleen Marko & Jukka -duon henkeen sopivaksi.

Sanavalmiit ja iloiset tangokuninkaat Marko Maunuksela & Jukka Hallikainen perustivat tasan vuosi sitten uuden Marko & Jukka – duon, joka keikkailee laajasti maamme tanssilavoilla, tanssiravintoloissa, laivoilla yms. tilaisuuksissa ympäri Suomen. 

Vuodelle 2019 on jo sovittuna reilu sata yhteisesiintymistä ja lisää myydään koko ajan. Palaute yhteiskeikoilta on ollut hurjan positiivista. Tällaista pakettia on todellakin odotettu, kaivattu ja tarvittu Suomeen.

Marko & Jukka -duon taustalla soittaa yksi maamme kovimmista tanssiorkestereista, nelihenkinen Jackpot.

Miesten mietteet uudesta levytyksestä: 

– Tää laulu kolahti meille isosti ja lopullisesti viime syksynä, kun teimme Sinitaivas-konserttikiertuetta yhdessä Lea Lavenin kanssa. Puhuimme jo silloin, että tää asia pitää saattaa maaliin saakka. Laulun teksti tukee täydellisesti meidän molempien elämänasennetta ja fiilistä. Elämästä pitää nauttia tässä ja nyt! Toni Nygård loihti vielä kuin kruunuksi kappaleeseen maagisen sovituksen. Kippis!Kaikella vakavuudella, rentoudella, ilolla ja tarvittaessa riehakkaastikin, mutta aina aidosti rakkaudella.

Markon ja Jukan keikat myy Gramofoni.

Marko & Jukka – Samppanjaa 2’57 – Spotify – Youtube

FIGRF1900001 / GRFCD-55

Alkup. nimi Warsaw nights
Alkup. säv. Wolfgang Jass / Wolff-Eckehardt Stein
Alkup san. Michael Holm / Rainer Pietsch
Suom. san. Chrisse Johansson
Sov. Toni Nygård

p  & © 2019 GRF-RECORDS / MvM-Musiikki