Marko ja Jukka

Kaksi hyväntuulista kunkkua Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen ja Jackpot-orkesteri samalla lavalla.Saattaa tapahtua mitä vaan, mutta kaikki se mitä tapahtuu, tehdään leveä hymy huulilla ja yleisölle – kesästä 2018 alkaen!

Marko ja Jukka ja Jackpot-orkesteri ovat aina varma valinta, kun kaivataan tanssittajaa, viihdemusiikkia, tunnelmamusiikkia, bilemusiikkia, joulumusiikkia tai juontajia.

TANSSIT – Tangoa ja perinteistä tanssimusiikkia monipuolisin rytmein kolme settiä. Tällaista duoa ei ole huvipaikoilla nähty pitkiin aikoihin. Marko ja Jukka esiintyvät tanssi-illoissa ammattitaitoisen ja nuorekkaan Jackpot-orkesterin kanssa lähes koko illan ajan. Luvassa on varmasti unohtumaton tanssielämys. Monipuolisia tanssirytmejä, hersyvää huumoria, duettoja ja stemmoja.

BILEET – Korkkarit kattoon – Nyt on bileet!

Täyteläisesti tilanteen herrana olevat solistit ja loistava Jackpot-orkesteri imevät kaikki vaikutteet, mitä yleisöstä lähtee ja antavat palaa sitä rajummin, mitä riehakkaammin kansa intoutuu joraamaan mukana. Sillä on merkitystä, että väki viihtyy bileissä. Kunkut repivät jostain sielunsa syövereistä illoissa kaikki parhaat juttunsa ja kuumimmat bilebiisit ja tartuttavat nopeasti välittömän hauskanpidon yleisöön.

JUONTO – Juontajakaksikko vailla vertaa.

Kaksi kokenutta, verbaalisesti sanavalmista ja positiivisen elämänkatsomuksen omaavaa juontajaa ei kertakaikkiaan voi olla väärä valinta. Marko ja Jukka ovat molemmat isännöineet ja juontaneet yhdessä ja erikseen lukuisia tapahtumia vuosien varrella.

 – Kaikella vakavuudella, rentoudella, ilolla ja tarvittaessa riehakkaastikin, mutta aina rakkaudella.

MARKO MAUNUKSELA: http://www.gramofoni.fi/marko-maunuksela/

JUKKA HALLIKAINEN: http://www.gramofoni.fi/jukka-hallikainen/

Sosiaalinen media
Facebook