Marko Maunuksela palaa Yle Radio Suomeen!

Uutiset

Kesäkausi on vietetty ja Yle Radio Suomen keskipäivässä jatkuu odotettu ja suureen suosioon noussut valtakunnallinen musiikkiohjelma Paikka auringossa – lauluja Pohjantähden alta! Ohjelman juontaa loistava viihteen multitalentti Marko Maunuksela. Ohjelma lähetetään 14.8.2017 alkaen maanantaista perjantaihin klo 13 – 14. Ohjelma uusitaan arkiöisin klo 01-02.

Paikka auringossa on erittäin musiikkipainotteinen tunti, joka sisältää myös alueuutiset klo 13.30. Lähetykset ovat useinmiten suoria – niitä juonnetaan Pasilasta sekä aluetoimituksista ympäri Suomen, koska juontaja Maunuksela on jatkuvasti liikkeellä.

– Parasta syksyssä on Paikka auringossa – lauluja Pohjantähden alta -ohjelman paluu. Muista olla kuulolla tänään maanantaina 14.8. – kesätauon jälkeen ensimmäinen ohjelma alkaa klo 13!

Marko on heinäkuun puolivälistä asti ollut mukana kesäteatterissa – Päärooli Kangasniemen Syvälahden Rautavaara-näytelmässä on työllistänyt miestä keikkojen ohella. Rautavaaraa on jäljellä vielä kaksi esitystä, joten vielä ehtii nähdä.

Markon keikkakalenterin näet täältä.