Marko Maunuksela Porin Teatterin EVITA-Musikaaliin Che:n rooliin

Uutiset, Yleinen

Marko Maunuksela on kiinnitetty Porin Teatterin tulevan suurmusikaali Evitan miespääosaan, Che:n rooliin. Marko muistetaan samasta roolista myös Seinäjoen Kaupunginteatterin Evita-musikaalista kaudelta 2020-2021.

Porin Teatterin Evita-Suurmusikaalin kaksoisensi-ilta pe 9.9.2022 ja la 10.9.2022!

Andrew Lloyd Webberin säveltämä ja Tim Ricen kirjoittama suurmusikaali EVITA on tositapahtumiin pohjautuva menestystarina Eva ”Evita” Perónista, Argentiinan historian vaikutusvaltaisimmasta naisikonista ja henkisestä johtajasta. Visuaalisesti häikäisevä musikaali seuraa nuoren ja karismaattisen Eva Duarten tapahtumarikasta matkaa köyhästä lapsuudesta kohti Buenos Airesin parrasvaloja.

”Ensimmäiset laulutreenit on käyty jo elokuussa 2021, ja kuhina on kuulkaas valmis alkamaan. Musikaali-ilmiö EVITA tulee ensi-iltaan syksyllä 2022 Porin Teatteriin, ja vihdoinkin minulla on lupa kertoa, että KYLLÄ! Saan tehdä tämänkin musikaalin miespääosan! Saan laulaa ja näytellä CHE:n roolin jälleen. On ihan superihanaa kertoa tästä juuri nyt, kun tuntuu vihdoin siltä, että maailma alkaa avautumaan ja paluu normaaliin on oven takana. On unelmien täyttymys päästä jatkamaan tätä tarinaa Porissa kahden uuden upean Evitan, ja tulevan timanttisen ensemblen kanssa. Evitan rooleissa Porissa nähdään Teatterin omat näyttelijät Maria Pere ja Heidi Rantakeisu. Che:n understudyn (eli varamiehen roolin) roolin tekee Tuukka Raitala. Tuukka ei pelkästään harjoittele roolia varalle, vaan hänet nähdään myös lavalla Chen roolissa noin kuukauden välein. (Tuukan esitykset ovat nyt myös esitysaikatauluissa näkyvissä. Näissä esityksissä minä en ole ollenkaan mukana.) Tällä varmistetaan se, että mahdollisten sairastumisten tai loukkaantumisten aikana esityksien toteutuminen on turvattu. Muiden esitysten ajan Tuukka on yksi ensemblen jäsenistä.

Teatterissa voit katsojana tuntea ja olla osana sitä tarinaa, miten nuoresta Juninin kylässä asuvasta Evasta tuli lopulta koko Argentiinan kuningatar ja voit kokea elämän raadollisuuden – kuinka Eva koki jo elämänsä varhaisessa vaiheessa pahan sairauden ja sitä seuranneen kuoleman. Silti hän jäi elämään ikuisesti.

EVITAN ENSI-ILLAT:
Pe 9.9. klo 19
Ensi-ilta I (Evita Heidi Rantakeisu | Che Marko Maunuksela)
La 10.9. klo 18
Ensi-ilta II (Evita Maria Pere | Che Marko Maunuksela)