Marko Maunuksela tähdittää koko perheen musikaalissa keväällä 2022

Uutiset

Marko Maunuksela on kiinnitetty Seinäjoen Kaupunginteatterin koko perheen musikaaliin Tippukivitapaus.
Ensi-ilta la 26.3.2022. Esitykset ovat Seinäjoen Kaupunginteatterin suurella Alvar-näyttämöllä keväällä 2022. 
Tippukivitapaus on Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen perustuva koko perheen musikaali. Tippukivitapaus-musikaali sai kantaesityksensä vuonna 2017 Suomen Kansallisteatterissa. Seinäjoelle musikaalin ohjaa käsikirjoittaja Laura Ruohonen. Koreografiasta vastaa Henri Sarajärvi. Musikaalin musiikin on säveltänyt Anna-Mari Kähärä. 
Musikaalin naispääosan (Seija-Soija) näyttelee ja laulaa Seinäjoen Kaupunginteatterin näyttelijä Heidi Ajanto. Marko Maunuksela näyttelee ja laulaa musikaalin miespääosan Hujoppi.

Tarina kertoo pikkuruisesta Seija Soijasta, joka putoaa tavaraa keräävien Täti ja Setä Soijan papupurkista. Seija tempautuu hurjaan seikkailuun uuden ystävänsä ujon Hujopin kanssa etsiessään täydellistä piilopaikkaa, josta toivoo tulevansa löydetyksi. Samaan aikaan Seijaa jäljittävät Agenttinero Naru ja apuagentti Mahtimummeli Päätäi Väätäinen, joka ei aina muista, että asiakas ei tarkoita samaa kuin eväs.
Seikkailun aikana Seija oppii, että on ihanaa mennä piiloon, kun joku etsii, mutta on kauheaa kadota oikeasti. Ja sankaruus, se voi löytyä yllättävältä taholta.

– Olen uuden edessä. Olen innoissani kuin sen pikkupoika, joka lähtee tutkimaan maailmaa vähän liian suurissa polvihousuissa, punainen pipo päässä, ujona, mutta niin uteliaana. 
En ole urallani aiemmin ollut tekemässä musikaalia, jonka kohderyhmä on lapset. Se tuo tekemiseen ihan erilaisen lähtökohdan. Lapset ovat varmasti maailman ihanin yleisö. Sen aidompia reaktioita ja tunteita ei voi katsomosta saada. Jos heillä on kivaa ja naurattaa, niin se näkyy ja kuuluu. Kuten myöskin näkyy ja kuuluu kaikki ne muutkin tunteet, mitä esitys saa yleisössä aikaan. Anna-Mari Kähärän musiikki on todella mehukasta ja tarttuvaa. Ja tarina on valloittava. Tulee tunteikas ja ihana kevät Tippukivitapauksen parissa. Tervetuloa koko perheen musikaaliin!
Terveisin ”Hujoppi”.

Liput Tippukivitapaukseen ovat myynnissä Seinäjoen Kaupunginteatterin sivuilla.

Kuva: Jukka Kontkanen