Marko Maunukselalta uutta musiikkia

Uutiset

Marko Maunuksela julkaisee pitkän hiljaiselon jälkeen uutta soolomateriaalia. Marko sanookin, että silloin kun asiat sattumalta kohtaavat täydellisesti, niin silloin täytyy toimia. Saviset pellot -kappale julkaistaan perjantaina 26.5.2023.

Juuri kun olin elämäni suurimman muutoksen edessä ja horisontissa siinsi jo uusi elämä kaikkine muutoksineen, niin Toni Nygård laittoi viestiä, että tässä olisi Marko täysin sinulle sorvattu kappale tarjolla. Ja se oli sitten menoa! ”Saviset pellot” sopii hyvin uuteen elämäntilanteeseen, uuteen ajatteluun omasta musiikista, vapaudesta elää ja tehdä isoja, rohkeitakin siirtoja, nauttien samalla elämästä sen yllätyksineen ja ihanine haasteineen. Olkoon tämäkin teos yksi uusi ovi, minkä voi avata uteliaana ja kurkata sen taakse, Marko kertoo.

Tämä uusi julkaisuni antoi myös niin ison kipinän uuden musiikin tekemiseen, että eihän tätä malta ihan tähän jättää. Sitä alkaa janoamaan lisää!, hän jatkaa.

Markon elämä on muuttunut melkoisesti viime aikoina, kun mies jätti suositun musiikkiohjelman ”Paikka auringossa – lauluja Pohjantähden alta” juontamisen Yle Radio Suomen iltapäivässä, jätti samalla Etelä-Pohjanmaan laajat lakeudet taakseen ja muutti asumaan pääkaupunkiseudulle uuden radiotyönsä vuoksi. Marko aloitti työt vuoden 2023 alusta Nelonen medialla, Aito Iskelmän aamujuontajana. Aito Iskelmän aamut hän juontaa yhdessä Elina Otsalan kanssa arkisin klo 06-10.

Marko on esiintynyt viime vuosina myös paljon teatterin lavalla. Viimeisin kiinnitys on Porin teatterin Evita-musikaalissa Che:n roolissa kaudella 2022-2023. Vimeinen esitys nähtiinkin juuri lauantaina 22.5.2023.
Lisäksi Marko keikkailee aktiivisesti Jukka Hallikaisen kanssa Marko ja Jukka -kokoonpanossa. Tuo kokoonpano on viimeisten vuosien aikana vakiinnuttanut hienosti paikkansa kotimaisen iskelmän kentässä.

Saviset pellot -digijulkaisu perjantaina 26.5.2023.

Marko Maunuksela
Saviset pellot 3.28
SpotifyYoutube

Sävellys: Toni Nygård
Sanoitus: Mika Vehmas
Sovitus: Toni Nygård
Kuva: Mira Tiinanen Photography
Julkaisu: MvM-Musiikki & GRF-Records