Marko Maunukselan juhlavuosi huipentuu uuteen albumiin

Uutiset, Yleinen

Marko Maunukselan 10-vuotisjuhla huipentuu juhlavuoden viimeisenä päivänä 31.12.2020 julkaistavaan albumiin ”Singlet ja irralliset”. 

Olen tosi onnellinen, että sain puristettua tämän kokoelman kasaan. Poikkeuksellinen juhlavuosi jää varmasti mieleen. Keikkoja ei juurikaan ole ollut maaliskuun jälkeen, mutta musiikki elää silti, toteaa Marko.

Kyseessä on ”Singlet ja irralliset” niminen kokoelmalevy, jossa on mukana koko Markon uran aikana julkaistut irralleen jääneet singlet, ja myös erilaisilta kokoelmilta, kuten Seinäjoen Tangomarkkinoiden tuottamilta kokoelmilta poimitut kappaleet.

Juhlavuoden kunniaksi Marko julkaisi tänä vuonna 10.7.2020 myös uuden juhlatangon VANAMO, joka luonnollisesti on myös mukana tässä kokoelmassa. Alkuaikojen ensimmäiset singlejulkaisut on tuotettu uudelleen tämän päivän henkeen sopiviksi. Sattuipa löytymään myös yksi, vuonna 2013 äänitetty, mutta julkaisematta jäänyt kappale ”Minkä lapsiltamme ehdittiin” joka julkaistiinkin ensimmäisenä tämän kokoelman kappaleista keväällä 2020.

Näin juhlavuoden päätöksenä oli hyvä niputtaa nämä kappaleet yksiin kansiin ja paketoida mennyt aika hyvään pakettiin. Mukana on myös monia lauluja joita fanit ovat kovasti kyselleet, että mistä sellaisen kappaleen voisi itselleen saada, joten siihenkin huutoon nyt vastataan ja nämä kaikki hukkuneet laulut ovat nyt siis saatavilla, Marko kertoo.

Levy tulee julki siis myös suoratoistopalveluihin 31.12.2020 alkaen. Fyysisen levyn ennakkomyynti on jo aloitettu Markon omassa verkkokaupassa ja Gramofonin verkkokaupassa osoitteessa kauppa.gramofoni.fi.

Marko Maunuksela palkittiin tänä vuonna Kullevo Linna – palkinnolla 24.11.2020.
Marko on myös mukana EVITA-musikaalissa, Seinäjoen Kaupunginteatterissa kaudella 2020-2021.
Marko vieraili myös tällä viikolla Yle:n Puoli seitsemän – ohjelmassa, joka on katsottavissa täältä.

Marko Maunuksela – Singlet ja irralliset

1. Tämä yö (2020)
2. Se sattuu (2020)
3. Olet mulle kaikki (2020)
4. Hernandon salaisuus
5. Itämaista rakkautta
6. Synkän maan tango
7. Luopua mutta rakastaa
8. Heitetään noppaa
9. Minkä lapsiltamme ehdittiin
10. Sydämen lupaus
11. Timantti
12. Onnen talismaani
13. Lyhty
14. Vanamo

© ja P 2020 MvM-Musiikki & GRF Records