MeLammelat julkaisi ensimmäisen singlensä

Uutiset

Keväällä oli muutoksen tuulia niin maailmalla, kun ihan Suomen musiikkimaailmassakin. Yksi niistä oli Jussi Lammelan päätös jättää Finlanders ja perustaa uusi tanssiorkesteri nimeltään MeLammelat. Orkesterin ensiesitys nähtiin AlfaTv:n Tanssi Kanssain -ohjelmassa.
Hän luottaa huomiseen on MeLammelat-orkesterin ensimmäinen singlejulkaisu.

” Kun perustin Finlanders orkesterin vuonna -84, en osannut aavistaa, millainen menestystarina olisi tulossa. Teimme upeita juttuja yhdessä, ja vaikka kokoonpanot matkan varrella vähän vaihtuivat, aina tuntui, että orkesteri vain parani. 
Nyt 35:n vuoden jälkeen minulla on kuitenkin vielä paloa tehdä jotain uutta, ja näin uusi orkesteri MeLammelat näki keväällä päivänvalon. Sain rinnalleni huippumuusikot: Pekka Kuorikoski (koskettimet, viulu ja laulu), Kari Vehkaluoto (basso,laulu), Matti Rantatalo (koskettimet,laulu) ja Jan Lindström (kitara,laulu). Kaikki herrat ovat kokeneita huippuja niin soittimiensa takana kuin myös lauluhommissa, joten odotan tältä ryhmältä paljon hienoja hetkiä kunhan päästään taas tositoimiin. 
Tässä ensimmäinen tuotoksemme, single “Hän luottaa huomiseen” . Pian tämän perään meiltä tulee toinen single, jossa Pekka tulkitsee kappaleen “Muistojeni bolero” . 
Toivottavasti pian päästään tanssimaan! “ kertoo Jussi Lammela.

HÄN LUOTTAA HUOMISEEN
FIWDD2000005
SpotifyYoutube

Sävellys ja alkup.san. – Steve Gibb
Suom.san. – Pertti Reponen
Kansi – Sari Kallio / Humppa Agentti
P – Humppa Agentti / WOO20