Meritangokuninkaalliset 2022 Hanna Hirvonen ja Keijo Hietikko!

Uutiset, Yleinen

Perinteinen Turusta lähtevä Meritango-risteily on kesäkuun rakastettu perinne ja 20.-21.6.2022 Baltic Princess lastattiin jälleen mitä parhaimmalla tangotunnelmalla.

Reissussa oli mukana itsensä Tangomarkkinat 2022 Finaalin karsintaan laulaneet Sari Tuliniemi (Kirkkonummi), Hanna Hirvonen (Kajaani), Heta Halonen (Pori), Hanne Kivioja (Jyväskylä), Keijo Hietikko (Kurikka), Lauri Ketonen (Rauma), Janne Marja-aho (Helsinki) ja Tomi Kuusela (Mynämäki). Risteilyväkeä viihdyttivät Maria Tyyster, Jukka Hallikainen & Rosette-orkesteri vahvistuksenaan Samuli Jokinen. BP:llä saattoi bongailla myös aiempien vuosien kruunupäitä.

Tango merellä soi ja Starlight Palace täyttyi tangon ystävistä. Risteilyn odotetulla kyselytunnilla yleisö pääsi tutustumaan kilpailijoihin ja esittämään heille kysymyksiä. Tunnelmasta saatiin kiinni myös kotikatsomoissa, sillä toukokuussa Tangokuninkaalliset ry:n puheenjohtajaksi valittu Aki Samuli välitti tunnelmat laivalta suorana facebooklive-lähetyksenä.

Tiistain risteilyohjelman huipennus on aina hetki, jolloin yleisö valitsee Meritango-kuninkaalliset. Tänä vuonna voiton veivät Hanna Hirvonen & Keijo Hietikko. Onnittelut molemmille!

Poiminta kyselytunnilta – Yleisö esitti kilpailijoille kysymyksen:
Jos tulet valituksi, miten ajattelet elämäsi muuttuvan?

– ”Kun te ette kumminkaan kaikki tuu Kajaaniin taksin kyytiin niin mun pitäis varmaan jättää ne taksin avaimet rattiin. Saisin hypätä omaan autooni ja lähteä teitä tapaamaan pitkin Suomea”, taksikuskina työskentelevä Hanna vinkkasi pilke silmäkulmassaan.

Siviiliammatiltaan teurastajana työskentelevä Keijo puolestaan vastasi näin:
– ”Voisin hissukseen jäädä päivätyöstä pois. Ajatuksena olisi, että pystyisin tekemään lauluhommaa niin että leivän pöytään saisi. Kotona on asiasta kyllä keskusteltu. Eletään tilanteen mukaan, niin se maailmakin menee.”

Laulukilpailun finaalivaiheet käydään Seinäjoen Tangomarkkinoilla – to 7.7. Finaalin karsinta ja la 9.7. Finaali.

Tangokuulumisia pääset seuraamaan myös Tangokuninkaalliset – TanKu Ry:n facebookista ja instagramista.