Neitoset-orkesteri on kiinnitetty Gramofonin edustukseen

Uutiset

Naisorkesteri on Suomen lavoilla harvinaisempi näky, mutta takuuvarmaa on, että tämä viiden upean neitosen kokoonpano huomataan.

Neitoset kokoonpano koostuu musiikin vahvoista ammattilaisista, sillä opiskeluja löytyy Tornion ja Kainuun konservatorioista, Oulun yliopistosta ja ammattikorkeakoulusta sekä Sibelius Akatemiasta. Yhtyeen jäsenten ihailtava varmuus kumpuaa keikkakokemuksesta ja ryhmän tavoitteena onkin pysyä aina ajanhermolla ja tarjoilla niin tanssijoille kuin kuulijoillekin täydellisen oikeaa, jalan alle helposti taipuvaa rytmiä. Musiikin helmet valloittavat kuulijat ja esiintymisestä aistittava pirskahteleva ilo tarttuu. Kirsikkana kakun päällä on stemmalaulu, joka kaikuu parhaimmillaan jopa neliäänisesti.

Kellohelmat hulmuaa!

– Me rakastetaan iskelmää. Pienestä pitäen on lavoilla pyöritty ja jos vain keikkailta antaa esiintymiseltä myöten niin mielellään heilautellaan kellohelmaa myös tanssilattian puolella, vinkkaa orkesterin solisti Marja Pisilä.

Parhaillaan yhtye kilpailee SMOrk 2019 -kilpailussa, jonka loppuhuipentuvat ovat heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

– Me odotetaan kesää ja Seinäjokea malttamattomin mielin. On etuoikeutettu olo saada olla kisaamassa tanssiorkestereiden suomenmestaruudesta. Lahjakkaita orkestereita on vastassa, mutta onneksi näitä Neitosia ei ole muita! Nähdäänhän keikoilla, Marja Pisilä jatkaa.

(Yläkuvassa Neitoset kuvattu Auran Nuortentalolla 13.4.2019, jolloin kuvattiin SMOrk-kilpailua ja Tanssi kanssain -TV-tansseja. )

Sydämellisesti tervetuloa Gramofonin edustukseen Neitoset!

Neitoset = Raudanlujaa ammattitaitoa, nuoruuden intoa ja naisenergiaa
parhaimmillaan, musiikki on kaikille sydämen asia, eikä tämä orkesteri
jätä ketään kylmäksi.

  • Solisti Marja Pisilä
  • Rummut Satu Palmroos
  • Harmonikka, koskettimet ja laulu Stiina-Emilia Kemppainen
  • Koskettimet ja laulu Anni Palojärvi
  • Basso, klarinetti, kitara ja laulu Heli Korkala

Facebook / Instagram Neitoset

Esiintymiset hoitaa Gramofoni