Neitosten kokoonpanossa muutoksia

Uutiset, Yleinen

Naisorkesteri on Suomen lavoilla yhä harvinainen tuttavuus, joten takuuvarmaa on, että tämä viiden upean neitosen kokoonpano huomataan! Neitoset on hallitseva SMOrk (Tanssiorkestereiden SM-kilpailu) voittaja ja kantaa myös “Vuoden 2020 tanssittaja” -titteliä. Tanssimusiikin helmet valtaavat kuulijat ilta toisensa jälkeen ja Neitosten esiintymisestä kumpuava pirskahteleva ilo tarttuu väistämättä. Nostalgisen lavatanssi-illan resepti on tällä orkesterilla hallussa. Tarvitaan vain ripaus kesäyön taikaa ja elämys on taattu. 

Neitoset uudistuu kesällä 2021

Orkesteri koostuu vahvoista musiikin ammattilaisista: Maikki Pisilä (laulu ja perkussiot), Stiina-Emilia Kemppainen (harmonikka, koskettimet ja laulu), Anni Palojärvi (basso ja laulu) ja Satu Palmroos (rummut). Aiemmin Neitosissa vaikuttanut bassotaituri Heli Korkala siirtyi keväällä muihin tehtäviin. 
Bassolinjaan saadaan vahvistus Neitosten omasta, tutuksi ja hyväksi havaitusta ryhmästä. Aiemmin koskettimien takaa tutuksi tullut Anni Palojärvi siirtyi kokoonpanomuutoksen myötä basson varteen. 
– Haaveissani on jo pitkään ollut soittaa tanssimusiikkia ja nimenomaan bassolla, joten se haave toteutui ikään kuin vahingossa, iloitsee Anni. 

Neitosten kvintetti täydentyy kitaraa pääinstrumenttinaan soittavalla Juuli Kaukisella
Juuli Kaukinen valmistui musiikkipedagogiksi Joensuun Karelia Amk:sta vuonna 2020. Kyseessä on iloinen helsinkiläinen, jonka juuret löytyvät Hollolasta. Huumorintaju ja vahva musikaalisuus yhdistää hänet hienosti muihin Neitosiin. 
– Hyvällä fiiliksellä keikkakesää kohti! Toivottavasti päästään pian matkaan. Kaikki on valmista, kesä saa tulla, summaa Neitoset odotuksiaan kesälle. 

Neitoset julkaisi huhtikuussa uutta musiikkia
Tuttu Lapin tango -kappale sai Neitosten käsittelyssä uuden “twistin”. 
– Tällä kertaa ammensimme luovuutemme suoraan lappilaisen luonnon kauneudesta. Tämä upea Unto Monosen säveltämä tango sai uudenlaisen poljennon jo vuonna 2019 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, kun osallistuimme voittoisasti tanssiorkestereiden Suomenmestaruuskilpailuun. Perinteisestä tangosta vapautuikin Neitosten käsittelyssä hidas foxtrott. Kappaleen myötä saa jokainen osakseen palan huumaavaa pohjoista kauneutta ja omalla tavoin pääsee lähemmäksi tanssilavojen herkkää ja taianomaista tunnelmaa. Sieltä mistä löydät Neitoset, löydät myös koko tunteiden kirjon, kertoo Neitoset uusimmasta singlestään. 

Lapin tangon voit kuunnella Spotifyista tai Youtubesta.

Pian saamme varmasti taas julkistaa artistien keikkakalenterit, joten pääsette seuraamaan missä Neitoset tunnelmaa voi seuraavaksi hakea.