Nina Åkermanilta uusi kesäsinkku!

Uutiset

Nina Åkermanilla on edessään kiireinen keikkakesä, johon ei paljon lomaa mahdu. Pidempi loma pidetään vasta syksyllä, mutta toki kesäkauteen mahtuu muutamia vapaapäiviä, jolloin ladataan akkuja tulevaan. Nyt ollaan innolla uuden musiikin äärellä. Ninan edellinen sinkku julkaistiin lokakuussa ja uutuussinkku Jos en elä tänään saadaan julkaisuun 14. kesäkuuta.

– Jos en elä tänään -kappale on mieletön kokonaisuus Toni Nygårdilta, Jussi Rasinkankaalta ja Eija Hinkkalalta! Tarkoituksenani on julkaista musiikkia, johon moni voi samaistua ja on myös tanssittavaa iskelmää. Jäänkö paikalleni vai ELÄNKÖ…siinä kappaleen ydin?

Halusin vuorostaan julkaista reipasta musiikkia kesään. Kuultuani tän demon intuitioni sanoi samantien, että se on siinä! Kolahti! Tää elämä on just tässä ja nyt! Kappale työstettiin Oulussa Toni Nygårdin studiolla. Toni saa kyllä ihan mahtavalla tavalla laulajasta irti paljon. Mieletöntä osaamista!

Oon tosi fiiliksissä, kun saan tehdä yhteistyötä näin huikeiden muusikoiden kanssa. Kiitos siitä. Toivon teille kuulijoille mahtavia elämyksiä tän biisin parissa, Nina iloitsee.

Nina haluaa pitää keikkaohjelmistonsa uudistuvana ja kiinnostavana – työkuvioiden suunnittelu ja laulujen treenaaminen sujuvatkin hyvin keikkamatkoja ajettaessa. Varmaa on, että uutuussinkku on mukana keikkaohjelmistossa ja livenä sen pääsee kuulemaan mm. kesäkuussa seuraavilla paikoilla: 15.6. Kaarihovi, Teuva / 16.6. Hirvensuuli, Huittinen / 20.6. Aronkeidas, Kauhajoki / 21.6. Virtain Hiekkarannan Lava, Virrat / 22.6. Syvälahden Lava, Kangasniemi / 23.6. Hki-Pavi, Vantaa / 28.6. Kisaranta, Kangasala / 29.6. Ämyrin tanssilava, Somero. Lisää keikkoja täällä: www.gramofoni.fi/nina-akerman

– Käykäähän tanssimassa!

JOS EN ELÄ TÄNÄÄN 3’26 – Spotify
Youtube

FIGRF1900011

Säv. Jussi Rasinkangas & Toni Nygård
San. Eija Hinkkala,
Jussi Rasinkangas & Toni Nygård
Sov. Toni Nygård

Äänitys, miksaus ja masterointi:
Finnsound / Toni Nygård
Ninan kuvaaja: Tom Lahti
Layout: Titta Holanne

P 2018 GRF-Records / GRFCD-62
© Gramofoni Oy